FOTO / Dragnea prezent în Giulești! Un jurnalist vorbește de… Scornicești!

Dragnea
Valentin Dragnea a fost pe Giulești

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Valentin Dragnea, patronul lui Turris Turnu Măgurele și fiul lui Liviu Dragnea, cunoscut suporter rapidist, a fost la meciul de pe Giulești. În care echipa sa a învins cu 2-0 pe Fotbal Club Rapid. Fotografia a fost făcută de un jurnalist de la gsp.ro, este vorba despre Răzvan Luțac. Cel care i-a acuzat pe oamenii care-l însoțeau pe fiul președintelui Camerei Deputaților că l-ar fi… bruscat. Pe lângă fotografie, mai jos vă prezentăm și postarea omului despre care am scris un pic mai sus.

Postarea legată de prezența lui Valentin Dragnea

„Domnii care ii asigurau paza (stanga si dreapta in poza, camasa bleu si camasa neagra) au avut grija sa imi dea peste mana cand il filmam. ‘Daca esti de la presa, pune-ti ceva-n piept!’, de parca ar fi avut dreptul sa faca ordine pe trotuar. N-am prins meciurile de la FC Olt Scornicesti. Bine ca nu existau telefoane mobile care filmeaza”, a relatat jurnalistul GSP Razvan Lutac pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Pe mine m-a ”bruscat” acum multă vreme bodyguardul care-l însoţea în faţa Casei Scânteii (Presei Libere) pe… Ion Cristoiu, director la Evenimentul Zilei. Bine că nu existau telefoane mobile. Iar eu nu eram ziarist.