Deplasare cu autocarele! Fotbal Club Rapid se vede pe Facebook

FC Rapid
Veste proastă pentru suporterii FC Rapid

Fotbal Club Rapid joacă duminică, 30 septembrie, de la ora 17:00, în etapa a VI-a a celui de-al treilea eșalon. În deplasare, la Făurei, împotriva echipei lui Bănel Nicoliță, CS, scrie site-ul oficial al clubului. Fiind cea mai îndepărtată destinație dintr-un meci oficial, de la înființarea clubului, in 2017, suporterii giuleșteni pot merge la Făurei cu autocarele, gratuit. Cei care vor să facă o deplasare ca pe vremuri, cu cântece, voie bună, dar mai ales să fie alături de băieți, într-un meci dificil, sunt așteptați duminică, 30 septembrie, la ora 11:30. În fața stadionului Valentin Stănescu – Giulești. Urmând ca plecarea către orașul brăilean se fie programată pentru ora 12:00.

Meciul va fi transmis în direct pe Facebook FC Rapid 1923

Pentru cei care totuși nu pot ajunge în orașul din Brăila, în ciuda facilităților puse la dispoziție, clubul susținut de Primăria Sectorului 1 le mai pregătește o surpriză. Astfel, meciul va fi transmis în direct pe pagina de Facebook FC Rapid 1923. Pentru prima dată în acest sezon. Noua politică are legătură cu faptul că partidele din deplasare nu pot fi transmise la fel de ușor de posturile TV. Având  în vedere că gazdele sunt cele care decid, nu conducerea vișiniilor. Cu toate accestea, se pare că s-a ajuns la o înțelegere cu cei de la CS Făurei și meciul va fi transmis în direct prin intermediul internetului de Fotbal Club Rapid fără probleme.

Meci dificil pentru Fotbal Club Rapid

Este de așteptat ca băieții să aibă un meci dificil în fața unei echipe de steliști. Care, în ultima perioadă a avut rezultate bune. Cu atât mai mult cu cât Fotbal Club Rapid v ine după o  înfrângere, chiar pe Giulești. Scor 0-2 în fața obscurei Turris Turnu Măgurele. Formație tot de liga a treia, dar din altă serie. Cu toate acestea, echipa din Grant este favorită netă  în fața celei conduse din teren de Bănel Nicoliță.