Vlada salvează un punct pentru FC Rapid. Remiză cu fostul lider al seriei

Rapid
FC Rapid

Șicanele la care SC Popești Leordeni a supus-o pe FC Rapid au dat roade. După ce au fixat un preț prohibitiv pentru suporterii rapidiști, 50 lei, ilfovenii au fost la un pas chiar să îi bată. Au condus cu 1-0 până târziu, dar au rămas numai cu un punct datorită lui Marian Vlada. Atacantul echipei susținute de Primăria Sectorului 1 a punctat în minutul 86 din lovitură de la 11 metri și îi menține pe vișinii la egalitate de puncte cu popeștenii. Totuși, datorită victoriei cu 4-0 din prima etapă, cu Borcea, SC Popești Leordeni rămâne în fața echipei lui Schumacher și Iosif.

FC Rapid s-a bazat pe cel mai bun 11!

Rezultatul a fost obținut și cu ajutorul unui fost rapidist. Portarul David Duțu, crescut de giuleșteni, a făcut penalty-ul și a mai luat și cartonaș roșu. Rezultatul este unul foarte surprinzător, dacă ne gândim că FC Rapid a folosit cel maii bun 11 posibil: Ciuculescu – Voicu, Iacob, Neacșu, Lădaru – Dovleac (74′ Jurj), Maftei (55′ Cârstocea), Jorza, Goge (46′ A. Grigore) – Vlada, Matulevicius (68′ Burlacu). Următorul meci pentru echipa vișinie este pe 8 septembrie, pe Giulești, cu codașa Delta Tulcea. Echipă care se află pe ultimul loc cu golaveraj de 0-6 după două etape. În mod normal, va fi un galop de sănătate pentru echipa de lângă Podul Grant.

Trei remize în 43 meciuri

Interesant este, așa cum scrie și pagina oficială a clubului, că din 2017, atunci când clubul s-a înființat, în 43 meciuri oficiale este abia al treilea care nu a fost câștigat pe teren! În fapt, vorbim de 40 de victorii și trei egaluri. 1-1 cu csa steaua, 0-0 cu Comprest GIM și acesta. Moltiv pentru care, suntem convinși, că, în mod normal, acesta nu poate fi decât un accident pentru FC Rapid. Un accident care trebuie spălat cu o victorie la scor etapa viitoare. Mai ales că în cele două etape scurse, toate punctele au fost obținute după minutul 80!

Foto: Alex Paraschiv

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

2 COMENTARII

  1. Un egal, in deplasare, nu e un capat de tara. Echipa nu este aceeasi din L4, cand a inceput la fel de greu. Toate meciurile vor fi foate grele. Acum esti FC Rapid si toata lumea vrea sa te bata. Am increderea ca echipa se va pune in miscare si totul va fi bine. Important este sa fim mai multi alaturi de ea.
    Hai Rapidu” !