Echipa de handbal feminin intră din nou în joc! Vezi lotul CS Rapid

CS Rapid
CS Rapid începe sezonul 2018-2019

Echipa feminină de handbal Rapid București este pregătită pentru un nou început de campionat. Handbalistele din Giulești vor juca, în acest sezon, într-o serie de echipe bucureștene. Primele două urmând a se califica pentru turneul semifinal, scrie clubulrapid.ro. Este de așteptat ca CS Rapid să fie una dintre echipele care se va lupta pentru promovare în acest sezon.

Lotul cu care CS Rapid va aborda noua stagiune

Lotul cu care se va aborda competiția le are în alcătuire pe: Olivia Nanu, Andreea Arghir, Cristina Ceaușescu și Alexandra Nemoianu – portari. Cristina Niculae, Camelia Carabulea, Alexandra Trifan, Mihaela Doica, Georgiana Brătulescu, Georgiana Bazon, Andreea Trăilă, Iuliana Geană, Andreea Popa, Victoria Agape, Marina Ilie, Andra State, Ștefania Udrea și Cristiana Timofte – jucătoare de câmp.

Nicio schimbare la nivel tehnic, deși echipa a retrogradat lamentabil

Director tehnic va fi Vasile Mărgulescu, iar antrenor principal Alina Dobrin. Secunzii fostei internaționale sunt Adriana Milea și Cristina Niculae. Primul meci al echipei noastre, considerat în deplasare, va avea loc pe 8 septembrie, ora 11.00, la Sala Polivalentă ”Rapid”, contra celor de la ACS SSP 181 București. Remarcăm și prezența în lotul rapidist a trei componente de la loturile naționale de junioare, anume Cristina Ceaușescu, Andreea Popa și Marina Ilie. Mult succes în noul an competițional!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required