Dănuț Lupu este în formă maximă. Dezvăluiri incredibile!

Lupu
Lupu

Dănuț Lupu a lansat un atac total neașteptat la adresa unui oficial de la Dinamo. Fostul mare jucător a dezvăluit ce mesaj i-a transmis un fost antrenor din Ștefan cel Mare, legat de George Trandafir, organizatorul de competiții al clubului. ”Vrei să îți dau o declarație a unui antrenor de la Dinamo în ceea ce îl privește pe Trandafir, când era încă la copii? Mi-a spus <<Dane, îl las să facă ce vrea că am nevoie de el, cunoaște arbitrii>>”, a dezvăluit Dănuț Lupu, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Informațiile confirmă ipoteza lui Dănuț Lupu

De notat este faptul că soția lui Trandafir, Cristina, este angajat la Comisia Centrală a Arbitrilor și a fost arbitru în lotul Ligii a 2-a. Trandafir a fost arbitru la începutul carierei, dar a devenit apoi delegat la Dinamo II, în timpul în care Florin Bratu era antrenor principal al echipei secunde. În această primăvară, a devenit organizatorul de competiții, odată cu promovarea lui Ionel Dănciulescu în funcția e director general. În continuare, Dănuț Lupu a discutat despre perioada în care s-a retras din fotbal. Eveniment petrecut acum mai bine de 17 ani, când evolua la clubul despre care a vorbit în această intervenție.

Lupu explică de ce s-a retras în acctivitate în 2001!

„Antrenorii fug de jucătorii care pot decide un meci. Toţi vor 16 soldaţi cărora să le comande sus, jos, culcat, drepţi. Doar asta vor. Ştiţi de ce m-am lăsat în 2001? Vă spun eu. Pentru că nimeni nu mă mai voia. Nimeni nu voia să mai lucreze cu mine. N-am înţeles de ce. Nu voiau un jucător ca mine”, a mai declarat Dănuţ Lupu pe Digi Sport. Cunoscut ca un jucător cu prea multă personalitate, Dănuţ Lupu a dat cel mai bun randament cu Mircea Lucescu antrenor. Il Luce a ştiut să treacă peste toate nebuniile lui Lupu atât la Dinamo, cât şi la Rapid, dar şi la Brescia şi împreună au obţinut performanţe importante.

Fostul mijlocaș rămâne în istorie drept unul dintre cei mai mari decari din istoria Rapidului.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

1 COMENTARIU