Daniel Pancu a vorbit despre un posibil Fotbal Club Rapid – fcsb!

pancu prosport
Daniel Pancu a fost citat de ProSport

ProSport prezintă declarațiile lui Daniel Pancu. Prezent în tribunele terenului din Berceni pentru a-i urmări la lucru pe foştii săi colegi, Daniel Pancu e mulţumit de victoria clară. Pe care echipa a reuşit-o cu satelitul fcsb-ului, 2-0. Cum giuleştenii sunt mari favoriţi să urce în Liga 2, idolul din Giuleşti a setat un nou obiectiv: promovarea fără înfrângere, mai nootează ProSport. După 2-0 cu fcsb 2, Fotbal Club Rapid are trei victorii şi un egal în primele patru etape. Este lider în Liga 3, dar Pancu se aşteaptă la o misiune dificilă.

ProSport îl citează pe Daniel Pancu

Chiar şi aşa, nu vrea ca echipa pe care o conduce din postura de preşedinte să piardă mai mult de două meciuri. Echipa noastră este net superioară în acest moment, şi la valoare, şi la experienţă. Şi nu cred că s-a pus vreo clipă problema învingătoarei. De defilat, nu putem să mai defilăm. Pentru că se vor găsi două-trei echipe să îşi dorească să ţină cât mai aproape de noi. Deja sunt jucători profesionişti, anul trecut am jucat doar în Bucuresti. Acum vom avea deplasări în Brăila, Galaţi, Constanţa, Cernavodă, Slobozia… Toată lumea îşi doreşte să ne bată. Sincer, mi-aş dori să terminăm acest campionat neînvinşi. Dar cred că va fi foarte greu de realizat acest lucru. Bine, să fie maximum o înfrangere sau două… până la urma, e clar că suntem favoriţi la promovare, a spus Pancu pentru telekomsport.ro, citat de ProSport.

Daniel Pancu își dorește un duel cu fcsb într-o fază superioară

Calificaţi în 16-imile Cupei României după 2-1 cu Geto-Dacica, pe Giuleşti, rapidiştii ar putea da peste prima echipă a fcsb-ului. Un duel pe care „Pancone” îl aşteaptă, însă, într-o fază mai înaintată a competiţiei knockout. „Probabil, şi suporterii şi-ar dori un meci de genul ăsta pe Giuleşti. Dar de ce să nu fie un adversar mai slab de care să trecem şi să ne întâlnim cu fcsb, că tot îşi doreşte toată lumea, într-o faza mai superioară?„, a mai punctat fostul atacant, conform ProSport.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required