CS Rapid turează motoarele! Junioarele I pe locul I, voleibalistele se încâlzesc!

CS Rapid
CS Rapid pregătește sezonul la volei

Echipele de junioare ale secției de handbal, dar și cele de senioare de la volei încep să se încălzească pentru noua stagiune. Echipele de handbal junioare ale CS Rapid București au disputat meciuri în primele etape ale campionatelor naționale. La junioare I, fetele noastre s-au impus cu 40-25 în fața celor de la GSIP Moreni. Grație succesului categoric, fetele noastre s-au instalat în fotoliul de lider al seriei. La junioare II am pierdut la limită partida cu ACS Unirea Dobroiești, scor 24-23, scrie clubulrapid.ro.

Victorie pentru CS Rapid cu CSO Voluntari

Echipa feminină de volei Rapid București a dispus într-o partidă de verificare, desfășurată la Sala Polivalentă ”Rapid”, de CSO Voluntari, cu scorul de 4-1. Fetele noastre au exersat mai multe scheme tactice în vederea debutului în Divizia A2 într-un meci în care protocolul a impus disputarea a cinci seturi, indiferent de rezultat. Antrenorii Mihai Duță și Nicu Armeanu sunt încrezători în ceea ce privește noul sezon al Căprioarelor. Ulterior, fetele au jucat sau vor mai juca curând și alte meciuri de verificare. Până ca sezonul oficial să înceapă.

Staff-ul a profitat de marele eveniment sportiv din Bulgaria

Pe de altă parte, staff-ul tehnic al secției de volei rapidiste a luat contact cu o competiție majoră. Profitând de faptul că Ruse, oraș bulgar de graniță, găzduiește jocuri de la turneul final al Campionatului Mondial masculin de volei, s-a mers la fața locului pentru a o vedea la lucru pe Brazilia, campioana olimpică en-titre, care a câștigat o grupă spectaculoasă, secondată de Olanda și Franța. Apoi, CS Rapid a disputat un meci amical cu FC Argeș Pitești, în Sala Polivalentă ”Rapid”. Căprioarele au cedat cu 3-2. La capătul unui meci foarte echilibrat, în care dăruirea a fost cuvântul de ordine pentru fetele noastre. De remarcat că în tabăra argeșencelor a evoluat și o jucătoare din Brazilia.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required