CS Rapid impresionează din nou la competiţiile de lupte

CS Rapid
CS Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

CS Rapid şi-a îmbunătăţit palmaresul! La Constanța, în perioada 30 august – 2 septembrie, au avut loc Campionatele de lupte pe plajă pentru seniori, juniori și cadeți. La seniori, la categoria de greutate 90 de kilograme, Gabriel Moajăr a cucerit medalia de argint. Iar Ionuț Caraș pe cea de bronz. Gabriela Gorgos, la 50 de kilograme feminin, s-a situat pe locul 5, pierzând în recalificări. În schimb, la 60 de kilograme, Denisa Fodor a devenit vicecampioană națională.

Patru medalii cucerite de CS Rapid

La cadete, în limitele categoriei de 50 kilograme, Ana-Maria Pîrvu a devenit campioană națională. Acest succes așezând Rapid București pe locul al doilea în clasamentul cluburilor la cadeți feminin. Bilanțul CS Rapid București la Campionatele Naționale de lupte pe plajă de la Constanța a fost de patru medalii. Dintre care una de aur, două de argint și una de bronz, notează clubulrapid.ro.