CUPA ROMÂNIEI / FC Rapid – AFCM Alexandria 4-1. Vlada, noul idol!

FCRB FC Rapid Vlada
Vlada a marcat o dubla

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

FC Rapid – AFCM Alexandria se joacă în Cupa României! Marian Vlada a marcat de două ori în prima repriză şi la pauză echipa lui Constantin Schumacher şi Mihai Iosif conduce cu 2-0. Primul gol a fost marcat din pasa excelentă a lui Andrei Dovleac. În timp ce al doilea a fost dat din lovitura de la 11 metri pe care tot fotbalistul a obţinut-o. Îmbucurător este că în tribune au venit mai mulţi suporteri decât la meciurile precedente. Astfel, ochiometric, par a fi aproximativ 2.000 de oameni pe bătrânul Giuleşti. Cu toate că repriza a doua a început fulgerător, cu un gol al oaspeţilor, Alex Iacob a refăcut diferenţa după centrarea lui Goge. Aşa că lucrurile au revenit imediat la normal. Tabela a fost închisă de autogolul lui Borţosu, care a băgat o minge în poartă pe care Matulevicius o şutase.

Vlada, erou, Vasile Maftei doar rezervă la FC Rapid

Iată şi care este primul unsprezece pe care antrenorii de la FC Rapid l-au aliniat pentru această partidă importantă: Ciuculescu – Voicu, Neacşu, Iacob, Lădaru – Dovleac, Jorza, Cârstocea, Goge – Matulevicius, Vlada. Cea mai şocantă mutare a cuplului Schumacher – Iosif este lăsarea pe banca de rezerve a căpitanului tradiţional, legendarul Vasile Maftei. Asta în ciuda faptului că echipa susţinută de Primăria Sectorului 1 joacă cu aproximativ cel mai bun unsprezece pe care îl are. Cum însă se joacă meciuri din trei în trei zile, aproape sigur, se încearcă menajarea lui Maftei pe cât posibil. Mai ales având în vedere că acesta are aproape 38 de ani.

Trei victorii din trei în Cupa României

Cu acest succes, FC Rapid avansează în tururile superioare ale Cupei României. Este deja a treia victorie înregistrată în această competiţie în august. După 3-0 cu Viitorul Domneşti, 5-0 cu CSO Bragadiru şi, iată, acum 4-1 cu AFCM Alexandria. Toate echipe, ca şi giuleştenii, din liga a treia! Iar golaverajul, după cum se poate observa, este impresionant: 12-1.