NEWS ALERT / Vali Bădoi o va antrena pe AFC Carmen

Vali Bădoi
Vali Bădoi, prezentat

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Vali Bădoi revine în peisaj! Carmen şi-a anunţat obiectivul de a promova în liga a 3-a. Numai că prima etapă, cu csa steaua, a fost pierdut cu 3-0. Motiv pentru care antrenorul Adrian Matei a fost demis. Foştii rapidişti, care acum joacă pentru Carmen, vor fi antrenaţi acum de un fost mare jucător al giuleştenilor. Este vorba despre Valentin Bădoi, cel care a fost prezentat de clubul din Berceni.

Vali Bădoi, prezentat oficial

„Carmen Bucuresti anunță că a ajuns la un acord cu fostul internațional Valentin Bădoi pentru a prelua banca tehnică a echipei. Acesta a fost jucător de bază în echipa Rapidului in sezonul UEFAntastic, când echipa giuleșteană a ajuns până în sferturile Cupei UEFA, el mai jucând de-a lungul timpului pentru FCM Bacău, Steaua Bucuresti, Politehnica Timișoara, Universitatea Craiova sau FC Brasov, adunând și 10 selecții pentru echipa natională a României! Împreuna cu clubul nostru, el își dorește să se claseze în primele 4 formații la sfârșitul campionatului pentru a accede în playoff și a ataca promovarea! Bine ai venit în familia Carmen Bucuresti, Valentin Bădoi!”

Patru foşti fotbalişti de la AFC Rapid joacă la Carmen

Interesant este că la Carmen sunt legitimaţi mai mulţi fotbalişti de la AFC Rapid. Este vorba despre Narcis Ioniţă, George Săveanu, Roussel Kana şi Gabriel Batchabi. Să sperăm că, alături de AFC Rapid, Carmen va neutraliza csa steaua din lupta pentru promovare.