Ruptură Burcă – suporteri?! Cauza este plecarea lui Daniel Niculae

Burcă Rapid
Burcă la Fotbal Club Rapid

FCRB are cea mai ușoară serie, din care ar trebui să promoveze ușor. Plus un lot prea bun pentru Liga a 3-a. Și buget ca pentru „B”. Atmosfera din Giulești nu e relaxată nici măcar în condițiile astea. La prezentarea lotului, cu ocazia unui amical cu Bacău câștigat cu 9-2, suporterii l-au înjurat pe Ovidiu Burcă. Acționar al clubului și cofondator al noii grupări. Galeria îi reproșează lui Ovidiu pierderea lui Daniel Niculae. Atacantul a plecat în vara asta, după ce fusese golgeterul Ligii a 4-a. Ca să rămână, ceruse să dispară Burcă și avocatul Andrei Nicolescu, doi oficiali cu care nu mai accepta să colaboreze, scrie gsp.ro.

Burcă i-a ridicat mingea la fileu lui Daniel Niculae

Primarul Dan Tudorache, de la sectorul 1, e patronul neoficial al clubului și a ales să continue cu Burcă și cu Nicolescu, deci nu cu Niculae. Suporterii se răzbună acum pe Ovidiu, devenit dușman al ultrașilor giuleșteni deși el conduce clubul în momentul de față, chiar dacă nu deține vreo funcție executivă, mai scrie sursa citată. Burcă mai încearcă să detensioneze atmosfera. „Ușa e în continuare deschisă pentru Daniel Niculae. Nu pricep de ce ar trebui să plecăm eu și Nicolescu ca să revină el! Eu am pornit proiectul noului Rapid, sunt printre fondatori!”, a spus fostul fundaș la TV DigiSport.

Suporterii sunt cu Nico, Nico nu mai vorbește cu Pancu

În realitate, șansele de împăcare sunt zero! Niculae nu va face compromisul de a se întoarce, în condițiile de acum. El a mers atât de departe cu protestul față de conducerea din Giulești încât s-a certat cu Daniel Pancu, idolul lui ca jucător, cu care avea o relație strânsă de amiciție. I-a cerut lui Pancu să-l urmeze, să părăsească și el clubul. Pentru că Daniel a ales să continue ca director tehnic, Nico nu-i mai vorbește. Iar suporterii îl susțin în continuare pe Niculae. Nu împotriva lui Pancu, dar împotriva lui Burcă și a lui Nicolescu, oameni apropiați de primarul Tudorache.

Angelescu acoperă jumate din bugetul anual?

FCRB îl va prezenta azi pe noul acționar principal, Victor Angelescu. Acesta are 34 de ani și e manager al unei companii cu obiect de activitate recuperarea de creanțe. „E o societate din Cehia, cu active de 4 miliarde de euro„, susține Burcă. Angelescu a primit 40 la sută din acțiuni, pentru care nu a plătit nimic, le-a căpătat gratis. În schimbul pachetului, a promis că va asigura, timp de zece ani, jumătate din bugetul necesar pentru fiecare sezon în parte, restul banilor urmând să provină din alte surse. Acționari, în afara lui Angelescu, mai sunt Ovidiu Burcă și o asociație. Bugetul anunțat pentru acest sezon e de un milion de euro, cel mai mare din istoria Ligii a 3-a. Mai mare și decât al majorității formațiilor din „B”!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

4 COMENTARII

 1. Din gură oricine poate plăti milioane. Pe ce loc este domnul Angelescu în top 300 Capital?

 2. admin , pe asta cum o mai digeri ?
  comisia de urgenta a frf a decis ca echipa noastra draga (a noastra , nu a voastra) incepe sa joace de miine (prima etapa a ligii 3-a) sub numele de F.C. RAPID BUCURESTI !!!
  RAPID , RAPID , RAPID !!!
  cei care acum un an au pornit la drum sub urletele dusmanilor (multi din ei strecurati / inventati pe acest sait) si-au atins in proportie de 100% toate obiectivele !!
  sint mindru de ei .

 3. N-a primit chiar ”gratis” acţiunile, a plătit mărunţişul acela de peste 400.000 de euro. Mai mult decât au scos din propriile buzunare Zanfir, Cristescu şi Moraru, cred.