Rezultatele la juniori împotriva csa steaua. O victorie şi o înfrângere dureroasă

steaua fcrb fc rapid
steaua a luat-o de la echipa U17 a FC Rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

FCRB joacă la juniori republicani, cel mai înalt nivel naţional regional. La categoriile de vârstă U19 și U17. În acest moment, juniorii echipei susţinute de Primăria Sectorului 1 evoluează în grupa regională, pe care dacă o vor câştiga, vor putea evolua în Liga Elitelor. Practic cea mai imporantă competiţie de nivel juvenil din România. Debutul a fost unul de foc, un dublu derby cu csa steaua. Pe stadionul Coresi, echipa U17 a învins-o pe csa steaua, cu 2-0, prin golurile de Darius Badea și Vladislav Blănuță, rezultat excelent pentru moralul puştilor aduşi de la Regal Sport. Antrenorul David Tudor a folosit echipa: Tătaru – Culda, Vasilescu, Jipa, Florică (cpt.) – Gogan, O. Popescu, Robert Ciobanu, Luca Mitrică – Darius Badea, Dragoș Simionov.

Dezastru la U19, Dumitrescu a salvat onoarea

Din păcate, în meciul echipelor U19 vişinii au pierdut cu 4-1. Unicul gol al giuleștenilor fiind reușit de acelaşi Andrei Dumitrescu, cel care a transformat un penalty. Şi care în stagiunea precedentă a marcat 77 de goluri! Din păcate a fost prea puţin… FCRB a jucat cu: Tătar – Sandu, Mocioacă, Deaconescu, Udeanu – Matei, Chita, Bordei, Lixăndrică – Bălțățeanu, Nițu (A. Dumitrescu).

csa steaua trebuie depăşită!

În etapa secundă, FCRB va juca în deplasare, cu CN Dinicu Golescu. Meciurile vor avea loc sâmbătă, pe 18 august, de la ora 16, echipa U19, și de la ora 18, echipa U17. Din cele şase echipe, câştigătoarea fiecărei grupe se va califica în Liga Elitelor. La nivel de juniori republicani şi AFC Rapid a avut echipă în sezonul trecut de juniori A (U19). Din păcate însă, formaţia lui Robert Georgescu nu a reuşit calificarea la nivelul maxim. În acest context, sperăm ca rezultatele să fie mai bune de partea clubului păstorit de cuplul Burcă – Nicolescu la nivel managerial. Chiar dacă, până acum, unele dintre deciziile lor au fost de-a dreptul scandaloase. Mai ales că ele au implicat direct juniorii. Desigur, ei sunt ultimii vinovaţi! Şi sperăm să câştige toate meciurile. Mai ales că lupta se dă cu csa steaua!

Foto: Cristian Barbu