Ovidiu Herea a semnat! Burcă a explicat: „N-a fost greu să îl convingem!”

Liga Campionilor Herea ProSport
Herea citat de ProSport

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

ProSport face anunţul! Ovidiu Herea (33 ani) a semnat un contract valabil până la sfârşitul sezonului cu Metaloglobus. Fostul mijlocaş de la Rapid a rămas liber după despărţirea de Baloteşti. Herea a apucat să debuteze deja pentru formaţia din Capitală. S-a întâmplat în remiza cu Aerostar Bacău din etapa secundă. „Da, este adevărat, am semnat pe un an cu Metaloglobus. Dacă în iarnă primesc vreo ofertă din Liga 1 sau din străinătate, voi putea pleca gratis de la echipă. Am înţeles că vor mai ajunge jucători importanţi la echipă în perioada următoare”. a spus Ovidiu Herea, pentru ProSport.

Preşedintele Burcă l-a convins uşor pe Herea

Ovidiu Herea a debutat în Liga 1 pentru Progresul Bucureşti, după care s-a văzut pus să aleagă între Rapid şi FCSB. Mijlocaşul a ales să meargă în Giuleşti, în 2007, iar aproape şapte ani mai târziu a părăsit România şi a semnat cu elveţienii de la FC Sion. În tricoul alb-vişiniu, Herea a adunat 183 de meciuri, a marcat 45 de goluri şi a pasat decisiv în zece rânduri. Herea s-a întors în 2016 în Liga 1 şi a trecut rând pe rând pe la Pandurii Târgu Jiu, Concordia Chiajna şi FC Viitorul, mai aminteşte ProSport. ”N-a fost greu să-l convingem pe Herea să vină la noi. Suntem în discuţii şi cu un alt jucător activ, cu peste 300 de meciuri în prima ligă”, a declarat Marius Burcă, preşedinte Metaloglobus, conform adevarul.ro.

Fratele Claudiu Herea joacă la Petrolul, conform ProSport

În sezonul trecut a mers alături de fratele său, Claudiu, la Baloteşti, dar a ales să se despartă de gruparea din Ilfov şi să devină liber de contract. Fratele său a ajuns între timp la Petrolul Ploieşti, astfel că fraţii Herea vor fi adversari în acest sezon. Interesant este că la noua sa echipă va fi coleg cu un alt veteran… Gigel Coman. Cei doi vor evolua pentru aceeaşi echipă după 15 ani de pauză! În 2003, cei doi mijlocaşi împărţeau vestiarul la Progresul. Pe atunci FC Naţional. În prezent, Gigel Coman are 40 de ani şi este antrenor secund – jucător.

1 COMENTARIU

  1. Ce mult promitea, ce puţin a făcut…
    La Rapid i-au trebuit vreo 3 ani ca să convingă, deşi nu mai era chiar un puşti. Şumi l-a făcut atacant şi l-a ridicat cu o clasă, dar tot n-a fost de ajuns pentru Naţională.