Dublă de foc pentru PAOK Salonic înainte de grupele Champions League

ProSport Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu ProSport

ProSport expune o nouă performanţă deosebită a lui Răzvan Lucescu. PAOK Salonic s-a calificat în play-off-ul Champions League! După ce a remizat la Moscova, scor 0-0, în compania lui Spartak. Victoria cu 3-2 din tur le-a asigurat calificarea elevilor lui Răzvan Lucescu. În acelaşti timp, Benfica şi Fenerbahce au remizat, scor 1-1, la Istanbul. Astfel că PAOK va înfrunta gruparea portugheză în play-off. După 1-0 la Lisabona, listanii au smuls o remiză în retur şi şi-au asigurat prezenţa în faza următoare, mai scrie ProSport.

ProSport scrie despre meciul Spartak Moscova – PAOK Salonic 0-0

Chiar dacă părea un meci infernal pentru PAOK, brazilianul Luiz Adriano i-a simplificat misiunea lui Lucescu Jr. Atacantul gazdelor a fost eliminat direct în minutul 33. După ce şi-a lovit intenţionat un adversar care nu se afla în posesia balonului. PAOK a dominat autoritar pe alocuri, a ratat ocazii uriaşe, dar în final s-a calificat. Ruşii au încercat să răspundă prin câteva contraatacuri, dar Varela&Co s-au prezentat impecabil. La partida retur dintre Spartak şi PAOK a fost prezent şi tatăl antrenorului român, Mircea Lucescu, actualul selecţioner al Turciei, încheie ProSport.

Avantaj mare pentru Răzvan Lucescu în dubla cu Benfica Lisabona

De notat este că în cazul în care va trece şi de Benfica Lisabona va fi prima dată în istoria lui PAOK Salonic când va juca în grupele Champions League. Ceea ce ar fi, într-adevăr, o performanţă colosală la CV-ul lui Răzvan Lucescu. Mai ales că pentru a o obţine trebuie să treacă de una dintre cele mai titrate echipe din fotbalul mondial. Reamintim că Benfica Lisabona este dublă campioană a Europei! Dubla se va juca astfel: pe 21 august meciul tur de la Lisabona şi pe 28 august returul de la Salonic. Din acest punct de vedere, echipa lui Răzvan Lucescu pare să aibă un important avantaj care s-ar putea dovedi decisiv şi, în final, istoric.

1 COMENTARIU

  1. Mult zgomot pentru nimic. Benfica o să bată, aşa cum e normal.
    Iar Răzvan o să piardă, aşa cum (judecând după cariera lui, inclusiv la Rapid) e normal…