Ce ruşine! 50 lei un bilet la meciul SC Popeşti Leordeni – FC Rapid!

FC Rapid
Veste proastă pentru suporterii FC Rapid

SC Popești Leordeni și FC Rapid se întâlnesc, sâmbătă, 1 septembrie, în cel mai așteptat meci al etapei cu numărul doi din Liga a III-a. Gazdele au debutat convingător în noul sezon, 4-0 la Borcea, cu Agricola. În timp ce FC Rapid s-a impus cu greutate în propriul fief, 2-1 cu Progresul Spartac. Suporterii rapidişti care doresc să vadă meciul de la Popești Leordeni trebuie să plătească 50 de lei pentru un bilet de intrare. Explicaţiile aferente deciziei de a pune această sumă halucinantă au fost furnizate mai jos.

Explicaţii pentru preţurile incredibile de la Popeşti Leordeni – FC Rapid

„Organizarea unui astfel de meci este minuțioasă, din toate punctele de vedere, iar cheltuielile sunt mult suplimentate. Pentru a acoperi toate aceste costuri am decis să punem în vânzare bilete la prețul de 50 de lei pentru suporterii giuleșteni. Fotbalistic vorbind, cred că avem toate atuurile să câștigăm sâmbătă în fața Rapidului”, a declarat Vali Boiangiu, președintele grupării ilfovene, conform gsp.ro. În ciuda acestui fapt există şi o veste bună. Pe care pagina de Facebook FC Rapid 1923 o expune. Astfel, rapidiștii ce locuiesc în Popești-Leordeni pot intra gratis, cu buletinul. În limita a 200 de invitații gratuite, oferite de conducerea gazdelor.

Primul meci în deplasare pentru FC Rapid

Casele de bilete de la stadionul Intergaz, din Popești-Leordeni, sunt deschise doar vineri, 31 august, de la ora 12 la ora 20. Astfel încât, cine doreşte să meargă la partida de sâmbătă, ora 17, trebuie să îşi găsească timp pentru a merge în localitatea ilfoveană. Este primul meci în deplasare pe care FC Rapid îl joacă în acest sezon la nivel oficial. Până acum, giuleştenii au avut patru partide. Trei în Cupa României şi una în liga a 3-a. Toate au fost câştigate. Pentru că au avut un numitor comun vital: stadionul Valentin Stănescu. Rămâneţi pe 1923.ro pentru primul meci în deplasare al echipei lui Schumacher şi Iosif!