Plecare neaşteptată din Giuleşti! A câştigat tot ce se putea, dar s-a despărţit de FCRB

Alex Velica
Alex Velica, intervenţie pentru AFC Rapid

Perioada schimbărilor la FCRB continuă. Recent, un nume important a părăsit echipa şi este greu de crezut că a fost dorinţa sa expresă. Nu ne referim la echipa mare, ci la cea de juniori 2001. Gruparea care a câştigat trei trofee în ultimii doi ani! Este vorba despre portarul Alexandru Velica. Am spune portarul titular, dar asta se subînţelege, din moment ce grupa pregătită mulţi ani de Mihai Iosif nu l-a avut decât pe el! Puşti cu calităţi deosebite, Velica a arătat frecvent ceva probleme de greutate, însă înălţimea l-a făcut să compenseze această aparentă deficienţă şi să fie unul dintre cei mai buni fotbalişti ai grupei.

Alex Velica, triplu campion cu grupa la care joacă de ani buni

Astfel, după plecările total neaşteptate de la clubul susţinut de Primăria Sectorului 1 precum Daniel Niculae, Mihai Stancu, Vlad Ignat şi Alex Olariu, a venit rândul lui Alex Velica să fie pus pe liber. O mutare, repetăm, extrem de surprinzătoare, având în vedere că acesta a închis poarta atât când juca pentru AFC Rapid 2001, cât şi pentru Academia Rapid 2001. Cu fiecare a luat un titlu municipal de campion, iar cu cea din urmă chiar şi un titlu interjudeţean. Rămâneţi pe 1923.ro pentru mişcările de trupe ce vor mai urma în această vară în Giuleşti. Pentru că nu vor fi puţine!

50 de meciuri este numărul aproximativ pe care Alex Velica l-a acumulat în ultimii doi ani. Fie pentru AFC Rapid şi Academia Rapid, majoritatea la juniori

18 ani va împlini portarul pe 1 februarie 2019

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required