Lovitură dată de AFC Rapid! Şi-a blindat poarta până la iarnă

Andrei Stamate AFC Rapid
Andrei Stamate, omul-păianjen al AFC Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Am scris despre faptul că AFC Rapid s-a reunit şi va începe un nou sezon de liga a 4-a. Am prezentat, de asemenea, şi lotul, însă am explicat una dintre marile probleme pe care echipa le avea în acest moment. Anume aceea că echipa nu avea un portar. Pentru că cei patru pe care s-a bazat, în bună măsură, sezonul trecut, păreau a lua altă cale. Exceptându-l pe Andrei Stamate! Om de bază în stagiunea precedentă, portarul de 22 ani părea totuşi că nu va mai continua la nivelul ligii a patra. Una cu mult sub potenţialul şi calităţile sale. Cu toate acestea, omul care a petrecut aproape un deceniu şi jumătate din viaţă în Giuleşti a ales să mai apere la AFC Rapid până în iarnă.

Andrei Stamate este de o viaţă în Giuleşti

Atunci când este de aşteptat ca Stamate să îşi găsească un contract decent, la o echipă dintr-un eşalon superior. În sezonul 2017 – 2018, Andrei a jucat pentru AFC Rapid în 17 meciuri. Toate începute din postura de titular. În acest context, rămânerea sa este o veste excelentă. Având în vedere că paradele lui din stagiunea anterioară au oferit echipei numeroase puncte din zestrea totală strânsă până la finalul sezonului. Reamintim că Andrei Stamate a fost crescut de Rapid. În fond, exceptând o scurtă aventură la FC Voluntari, acesta a evoluat doar în Giuleşti. Fie pentru juniorii celor de la SC FC Rapid SA, fie pentru AFC Rapid. Practic, Andrei Stamate este unul dintre cele mai valoroase produse ale centrului de copii şi juniori din Giuleşti din ultimii ani.

Liga a 4-a începe pe 24 august, AFC Rapid pe poziţii

În mod normal, echipa de lângă Podul Grant va începe pregătirea centralizată în această săptămână, în perspectiva noului sezon. Rămâneţi, aşa cum v-aţi obişnuit, pe 1923.ro pentru cele mai noi veşti legate de acest subiect. La fel cum vă vom ţine la curent şi cu alte transferuri pe care AFC Rapid le va efectua în acest presezon. Meciurile oficiale în liga a patra sunt programate să înceapă pe 24 august.