INFO / Meciurile în nocturnă revin pe Giuleşti. Totul despre prima etapă

FCRB Giuleşti
În acest sezon, FCRB a avut, în medie, câteva sute de suporteri pe Giuleşti

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Cu toate că au fost aproape să se jure pe roşu că vor juca în Regie în acest sezon, meciurile au loc tot în Giuleşti. Sigur, vina nu este a lor, ci a celor care au indus ideea că stadionul va fi reconstruit pentru EURO 2020. Ha! Să o vedem şi pe asta. În altă ordine de idei, partea bună e că încă se pot vedea meciuri pe legendara arenă de lângă Podul Grant. FCRB va debuta în liga a 3-a cu un meci împotriva celor de la Progresul Spartac. Echipă care anul trecut s-a bătut pentru promovarea în liga a 2-a. Dar pe care a ratat-o, de puţin, în dauna celor de la SSC Farul. Mai trebuie spus că în iarnă, într-un amical tot pe Giuleşti, fosta Academia Rapid (actuala FCRB) a învins categoric echipa din Berceni cu 2-0.

FCRB are 17-2 golaveraj după trei meciuri pe Giuleşti

Subiectul este însă altul, anume detaliile primului meci din acest sezon de liga a 3-a. Astfel, partida va avea loc sâmbătă, 25 august, de la ora 20, pe Giuleşti. Momentan, detalii legate de bilete şi abonamente nu există. Vă vom ţine la curent de îndată ce vor apărea. Până atunci mai este de spus că pe Giuleşti, echipa susţinută de Primăria Sectorului 1 făcut spectacol în această vară. Mai precis, în două partide jucate în Cupa României şi într-un amical a dat… 17 goluri! Adică o medie fabuloasă de aproape şase goluri pe meci. După 3-0 cu Viitorul Domneşti, 5-0 cu CSO Bragadiru şi 9-2 cu ACS Gauss Bacău. Aşadar, premise pentru încă un galop de sănătate. Motiv excelent pentru ca pe Giuleşti să vină cât mai mulţi oameni.

Să se umple stadionul!

Pentru că, în ciuda rezultatelor generoase obţinute de vişinii, în tribune au fost, la cele trei partide, cumulat, undeva în jurul a 1.500 oameni. Mult prea puţin numai dacă ne gândim la ultimul meci care a avut loc duminica, iar intrarea a fost gratuită! Haideţi pe stadion! Chiar dacă această partidă va fi transmisă pe unul dintre canalele Digi Sport. Rămâneţi pe 1923.ro pentru toate detaliile de care ai nevoie pentru acest început de sezon.

Foto: Alex Paraschiv