INFO / ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului începe sezonul!

Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului puzzle
Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului propun un puzzle de zile mari

ACS Rapid Frumoșii Nebuni ai Giuleștiului a oferit ultimele informații premergătoare debutului de sezon. Mai cu seamă că aceștia au jucat și ultima partidă de verificare, măcar în aparență, înnainte să joace pentru prima dată, oficial, în liga a 5-a. Mai jos vă redăm câteva informații pe care băieții de la T2 le-au publicat pe pagina oficială de Facebook a clubului alb-vișiniu.

ACS Rapid FNG nu are emoții pentru debut

Astazi (n.r. – 26 august) am disputat ultimul meci amical inaintea sezonului regulat de liga a 5-a, impotriva Royal Bucuresti. Am invins cu 2-0. Dupa un meci echilibrat in prima repriza, si dominat de baietii nostri in a doua parte a meciului. Atunci cand s-au inscris si cele doua goluri ale victoriei. Mai avem o saptamana de pregatire, iar luni pe 3 septembrie de la ora 20:00 incepe! Va asteptam pe toti pe arena Coresi la debutul oficial in liga a 5-a. Hai Rapidu’!!! De asemenea, susținătorii ACS Rapid FNG au anunțat că, momentan, au la dispoziție 23 de jucători, iar lotul final va fi anunțat curând. Lotul pe care se vor baza în noul sezon.

Nume interesante în liga a 5-a

Interesant este că debutul în noul sezon va avea loc împotriva aceluiași adversar, Royal București. Cel pe care tocmai l-a învins în amicalul mai sus menționat. La fel ca și în urmă ccu două sezoane, când AFC Rapid a câștigat liga a 5-a București în fața altor 19 echipe, campionatul va fi repartizat în două serii de câte 10 echipe. Colegele de serie ale echipei susținute de T2 sunt: AFC Atletico București 2003, ACS Mexic, VK Soccer, Inter Galaxy, Sportul D&A, Sportivii București, Benfica Nova Generacao, Stantibus Celsior Titan și mai sus menționata Royal. Rămâneți pe 1923.ro pentru a afla și programul complet până la finalul anului pe care băieții îl au. Dar și care este formatul ligii a 5-a București din acest an.