BREAKING NEWS / FRF a aprobat! FCRB va juca sub numele de Fotbal Club Rapid

ProSport Răzvan Burleanu FRF
Răzvan Burleanu alături de Liviu Dragnea

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, cu unanimitate de voturi:

– Aprobă numirea doamnei Silvia Boroneanț în calitate de Secretar al Comisiei de Recurs a FRF și al Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor în locul doamnei Daniela Popa.

– În temeiul art. 4 din ROAF și având în vedere Avizul Departamentului Juridic al FRF din 20.08.2018, precum și documentele prezentate de către clubul solicitant, aprobă cesionarea activității sportive a clubului de drept privat FCM Alexandria către clubul CSM Alexandria (club de drept public) și pe cale de consecință dispune afilierea provizorie a clubului CSM Alexandria și dezafilierea provizorie a clubului FCM Alexandria.

În temeiul prevederilor art. 2 alin. 7 coroborate cu dispozițiile art. 2 alin. 4 din ROAF, având în vedere solicitarea nr. 4067 din 03.08.2018 a SC Fotbal Club R București SA și Contractul de cesiune privind transmiterea dreptului asupra mărcii Fotbal Club Rapid nr. 7323 din 24.07.2018, aprobă ca SC Fotbal Club R București SA să participe în competițiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF sub denumirea mărcii Fotbal Club Rapid.

– Ia act de cererea de retragere a clubului ACS Gauss Bacău și aprobă completarea locului vacant astfel apărut cu echipa a doua a clubului FC Botoșani conform solicitării acestuia. Ca urmare a celor anterior menționate constată dezafilierea de drept a clubului ACS Gauss Bacău. În ceea ce privește echipa a doua a clubului FC Botoșani aceasta va fi înscrisă în seria 1 a Ligii 3, ediția 2018-2019 și va prelua programul clubului retras.

– Aprobă afilierea provizorie a cluburilor cu activitate de fotbal feminin: Asociația Club Sportiv Activ Slobozia și Asociația Club Sportiv Atletic Olimpia Gherla.

Sursa: frf.ro

4 COMENTARII

 1. Burleanu a aprobat schimbarea numelui. El este președinte FRF. Trebuia să dai o căutare pe Google, dacă ești depășit.

 2. sugestiva poza anexata , avind-ul in prim plan , pe linga burleanu , pe liviu dragnea
  dragnea a avut , probabil , un rol important in toate hotaririle frf in favoarea reinvierii rapidului
  leasa vrea sa faca misto , dar eu sint mindru de asta
  in ultima instanta , pe teren , rapidul a cistigat tot , indiferent de aventurile legate de numele echipei
  in acest ultim an eu unul am deschis bine ochii (politic) si am devenit psd-ist infocat

 3. Va să zică s-a rezolvat. S-ar părea că licitaţia a funcţionat, cei 400.000+ euro au fost plătiţi (de Angelescu) cu folos, iar Academia Rapid/FCRB a (re)devenit Rapid Bucureşti.
  Până la proba contrarie, iată că promisiunile sunt onorate. În Liga 3 suntem, Rapid ne numim, echipă avem, viitor luminos – la fel.
  De acum înainte, important e să avem un strateg adevărat, nu un buzunar fără arici dar şi fără creier, ca în trecut.