VIDEO / Cei mai tari din lume! fcsb-istii au crezut că se dă golul în reluare

N-o să uit niciodată! fcsb
N-o să uit niciodată! fcsb

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Ăștia sunteți! Noroc că a existat acest fcsb – Hajduk 2-1. Roș-albaștrii au obținut o calificare dramatică în play-off-ul Europa League. Grație golului marcat de către Eddy Harlem Gnohere (30 ani) în minutul 90+3. Reușita atacantului francez, a doua din acest meci, i-a luat prin surprindere pe unii dintre suporterii bucureștenilor. Ei plecaseră deja din tribune. Peste 25.000 de spectatori au fost joi seară pe Arena Națională. Numai că golul egalizator, marcat de Ahmed Said, în minutul 82, i-a făcut pe unii dintre susținătorii fcsb să plece mai devreme din tribună. Resemnați cu gândul că ai lor favoriți sunt eliminați din Europa așa cum sunt obișnuiți.

Gnohere a vrut cu tot dinadinsul o umilință cu Rapid

Numai că, înainte de a coborî scările arenei de cinci stele, vuietul provocat de golul ”Bizonului” i-a făcut să o ia la fugă înapoi spre tribune. Unii se bucurau în timp ce alergau, gesticulau cu mâinile în sus, fără să știe cine și cum a marcat, scrie digisport.ro. Apoi, mulți dintre suporteri au mai zăbovit minute bune în tribune pentru a celebra alături de jucători cxalificarea mult dorită în play-off-ul Europa League, acolo unde fcsb se va duela cu Rapid Viena. Gigi Becali îi va face contract pe viață „Bizonului” Gnohere. Francezul a adus calificarea fcsb-ului, marcând o dublă în returul cu Hajduk.

Ce păcat, suporterii fcsb nu au văzut reluarea

Vârful din Hexagon se va alege cu un contract nou și îmbunătățit după ce a adus calificarea echipei în play-off-ul EL; dar doar în măsura în care acceptă să îi fie pusă o clauză de reziliere a contractului, după cum Becali precizase în urmă cu două zile. Roș-albaștrii au avut parte și la acest meci de o galerie pe măsură. ”Peluza Roș-Albastră” a pus la punct înaintea partidei și o scenografie cu mesajul ”We are Steaua București!” VIDEO cu momentul în care fanii fcsb revin în tribune pentru a se bucura după golul victoriei. De fapt ei, săracii, credeau că se va da și în reluare. Dar, spre ghinionul lor, li s-a refuzat această bucurie. Nu e nimic, măcar nu s-au împiedicat.