FCRB continuă amicalele. Ultimul din această vară este pe Giuleşti

Giuleşti, FCRB - Viitorul Domneşti 3-0
Giuleşti, FCRB - Viitorul Domneşti 3-0

FCRB va juca, după meciul din turul II al Cupei României, cu CSO Bragadiru, o ultimă partidă înainte de începerea campionatului. Este vorba despre un meci amical ce va avea loc tot pe stadionul Giuleşti. Adversar va fi o echipă pe care au întâlnit-o şi la începutul anului, ACS Gauss Bacău. Atunci scorul, tot pe Giuleşti, a fost 2-2. De această dată, trebuie menţionat că meciul va avea loc duminică, 19 august, de la ora 18, pe legendarul stadion. Ce este mai important, intrarea va fi liberă.

FCRB joacă împotriva clubului care vrea să preia istoria FCM Bacău

elefant.ro%20

Ultimul meci din presezon va fi cel puţin interesant, mai ales că şi echipa moldavă a promovat în liga a 3-a şi încearcă să recupereze brandul FCM Bacău. Altul de tradiţie mai ales în istoria recentă a fotbalului românesc. Ulterior acestui meci se intră în linie dreaptă pentru debutul ligii a 3-a. Momentan nu s-a decis cum vor arăta seriile. Motiv pentru care nici echipa susţinută de Primăria Sectorului 1 nu îşi cunoaşte cu certitudine adversarii pe care îi va înfrunta în stagiunea 2018-2019. În ciuda acestui fapt, indiferent care vor fi aceştia, FCRB rămâne una dintre favoritele la locul 1.

Stadionul Giuleşti vă aşteaptă!

Reamintim că din liga a 3-a poate promova o singură echipă, direct. Evident, câştigătoarea seriei. Până la noi detalii legate de acestea, vă invităm pe Giuleşti duminică, 19 august, de la ora 18 pentru un nou meci.

LĂSAȚI UN MESAJ