VIDEO / Totul despre memorabilul meci FC Rapid – Progresul Spartac 2-1

FC Rapid
FC Rapid a învins greu Progresul

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

FC Rapid, așa cum FRF a anunțat că va fi în acest sezon recunoscută entitatea, a început sezonul cum numai pe Giulești putem vedea. Adică cu o victorie pe final, cu 2-1. După ce Progresul Spartac a condus cu un gol marcat de la 40 metri. Matulevicius și Jorza, poate cele mai importante transferuri din această vară, au marcat fix când trebuia. Vă redăm mai jos formația pe care Constantin Schumacher și Mihai Iosif au aliniat-o pe urmă aveți rezumatul unui meci de-a dreptul fascinant. Măcar din punct de vedere al evoluției sale.

Deivydas Matulevicius, debut de mare campion în tricoul FC Rapid

Astfel, FC Rapid a jucat în următoarea formulă: Ciuculescu – Voicu, Maftei, Iacob, Lădaru – Ilie (71′ Demici), Cârstocea (58′ Gigore), Jorza, Goge (71′ Matulevicius) – Vlada, Jurj (80′ Dovleac). Cel mai interesant amănunt este acela că vedeta Matulevicius a marcat golul descătușării la numai 10 minute după ce a intrat pe teren. Făcându-și, astfel, debutul oficial, în stil de mare campion. Important de știut este că următorul meci al echipei susținute de Primăria Sectorului 1 este miercuri, 29 august, de la ora 20. Tot pe Giulești, îmmpotriva teleormănenilor de la Alexandria. În Cupa României.

Peluza Nord s-a întors, oficial, alături de clubul de lângă Podul Grant

De asemenea, acest meci a marcat îndeplinirea unei promisiuni făcute de galerie. Astfel, membrii Peluzei Nord, au pus din nou pe gard steagul propriu. Fapt pe care nu voiau să îl facă decât când echipa își va recupera oficial numele. Motiv pentru care și 1923.ro, până la proba contrarie nu va mai folosi sintagma FCRB, ci FC Rapid. Din moment ce, deocamdată, totul este oficial. Mai jos aveți imagini și cu suporterii despre care scriem. Și ne-am dori, ca pe viitor, nu doar la Peluza Nord să fie grosul suporterilor care vin să suțină echipa care acum, oficial, a dobândit numele de FC Rapid.

Foto: Alex Paraschiv