NEWS ALERT / Doi grei ai vestiarului pleacă din Giuleşti

Progresul 2005 - Academia Rapid Giuleşti
Progresul 2005 - Academia Rapid. Olariu şi Stancu, out din Giuleşti!

Schimbări în Giuleşti! Cine a urmărit atent echipa în sezonul trecut, a constatat că din lotul deplasat în Turcia lipsesc doi titulari incontestabili din liga a 4-a. Este vorba despre fundaşul Mihai Stancu şi mijlocaşul Alex Olariu. Nici unul dintre cei doi nu a făcut deplasarea la baza de pregătire a lui Fenerbahce şi, se pare, sunt pe punctul de a-şi rezilia contractele cu FCRB. Interesant este că, din punct de vedere al meciurilor jucate, doar Goge şi Duriţă au fost peste Stancu! Acesta din urmă având 33 meciuri faţă de 37, respectiv 34. Practic, acelaşi număr cu Daniel Niculae, de exemplu.

Nimeni nu se aştepta ca Alex Olariu să plece din Giuleşti

Motiv pentru care despărţirea sa de FCRB pare un adevărat şoc. O surpriză şi mai mare ar reprezenta-o plecarea lui Alex Olariu. Mai ales că acesta părea cel mai sigur din întreg lotul pe poziţia sa din echipă. Mijlocaşul de 24 de ani a jucat, de asemenea, un număr însemnat de meciuri în liga a 4-a. Anume 28 de partide. În ciuda acestui fapt, achiziţiile făcute de echipa antrenată de Constantin Schumacher ar trebui să umple potenţialele goluri lăsate de cei doi. Deşi, la cum arată lotul, pentru banda stângă a defensivei, singura variantă viabilă pare a fi, în acest moment, Alin Lădaru.

Campania de transferuri este în toi

Fireşte, campania de transferuri este în toi. Astfel încât, în mod cert, şi FCRB va mai lua şi ceda jucători. Pentru a-şi ajusta necesităţile pentru sezonul ce tocmai a început. Senzaţia generală până acum este că echipa a avut o campanie bună de achiziţii, mai ales dacă ne gândim că au fost aduşi mulţi puşti de viitor, dar şi super-experimentatul Matulevicius. În acelaşi timp, plecările lui Daniel Niculae, Vlad Ignat sau Florin Stancu par, deocamdată, de nesuplinit. În cazul primului, mai ales din punct de vedere al capitalului uriaş de imagine pe care proiectul l-a căpătat datorită lui! Rămâneţi pe 1923.ro pentru toate mişcările de trupe din Giuleşti.

CITEȘTE ȘI  FOTO | Putea fi noul stadion Giulești mai mare decât se construiește?

LĂSAȚI UN MESAJ