Cupa Romaniei, turul II: FCRB – CSO Bragadiru. Ploaie de goluri pe Giulesti

FCRB FC Rapid Vlada
Vlada a marcat o dubla

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

FCRB a trecut si de al doilea tur al Cupei Romaniei. Dupa o victorie categorica si lejera, 5-0. La meciul de pe Giulesti cu CSO Bragadiru au asistat undeva in jurul a 500 de suporteri. Primul unsprezece aliniat de Constantin Schumacher si Mihai Iosif arata cam asa: Ciuculescu – Voicu, Maftei, Iacob, Demici – Grigore, Jorza, Carstocea, Goge – Jurj, Vlada. Un prim unsprezece probabil, inca experimental, avand in vedere ca acesta va mai suferi modificari. Echipa sustinuta de Primaria Sectorului 1 a folosit patru jucatori nou achizitionati, dintre care trei juniori. Evident insa ca, in viitorul apropiat, Matulevicius, de exemplu, nu va putea lipsi din garnitura de start. De data asta insa, nefiind suficient pregatit, lituanianul nu a fost nici macar inclus in lot.

Marcatorii vechi si noi la FCRB. Jurj, primul gol pe Giulesti!

Daca inceputul a apartinut tot veteranilor Alex Iacob si Marian Vlada, care a marcat chiar de ziua lui, Jurj a dat primul gol pentru FCRB. Astfel incat calificarea era rezolvata inca de la pauza, motiv pentru care partea a doua nu a fost decat o formalitate pentru visinii. Dar ea a inceput trasa la indigo cu prima, in sensul ca tot Iacob si Vlada au marcat, iar scorul deja devenea unul de liga 4, 5-0. Pe urma, giulestenii au lasat-o mai moale, pe semne din respect pentru adversar. Un gest frumos de fair-play. Asa ca pana la urma nu s-a mai dat vreun gol in ultima jumatate de ora. Ceea ce nu i-a deranjat prea tare pe baietii lui Schumacher.

Cupa Romaniei 2018-2019, doua meciuri, golaveraj 8-0!

Mai ales ca au obtinut calificarea lejer. Astfel, dupa doua meciuri in Cupa Romaniei, editia 2018-2019, FCRB a inregistrat in golaveraj excellent, 8-0. Multumita si Giulestiului. Cu toate ca, din pacate, in tribune, la cele doua meciuri au fost cumulate maximum 1.000 de oameni… Speram sa vedem din ce in ce mai multi la partidele ce vor urma pe legendarul stadion de langa Podul Grant.