Continuă să-şi asigure viitorul! Gabriel Toma, transferat direct din Liga 1

Gabriel Toma
Gabriel Toma, prezentat oficial

FCRB mai face un pas spre o Academie puternică și reușește să îl transfere pe atacantul naționalei României U17, Gabriel Toma. În vârstă de 17 ani, Toma a venit de la Dunărea Călărași, scrie site-ul oficial al echipei susţinute de Primăria Sectorului 1.  Atacantul a preferat să vină în Giuleşti, în dauna continuării la echipa de prima ligă, antrenată de Dan Alexa. Fiindcă, fie vorba între noi, avea şanse aproape nule să debuteze în cel dintâi eşalon în acest sezon. Este o nouă mutare ce pare inspirată a echipei de lângă Podul Grant. Cu toate că cifrele lui Toma nu sunt excepţionale. Faptul că se aduc jucători tineri de mare viitor este o imensă bilă albă.

Gabriel Toma, atacantul cu un gol în 10 meciuri

Gabriel are deja 10 meciuri jucate pentru echipa României, marcând o dată. S-a întâmplat într-un meci cu Cipru, în luna februarie a acestui an. El a semnat cu FCRB un contract valabil pe doi ani, cu drept de prelungire pentru alți trei. Toma este un atacant ce a fost remarcat încă de acum un an de club. Conform sursei citate, stilul său este ca al atacanților italieni. Adică de careu, nu foarte rapid, dar foarte inteligent în fața porții, cu execuții explozive. Chiar dacă are doar un gol la U17, el ar trebui să fie o dublură excelentă pentru Andrei Dumitrescu. Fotbalist crescut de Rapid care a marcat sezonul trecut 77 de goluri! Şi care este de aceeaşi vârstă cu Toma.

Al nouălea transfer de viitor

Astfel, punând la socoteală şi acest tansfer, FCRB bifează al nouălea transfer de jucători de perspectivă. După Andrei Voican, Adrian Neacşu, Alin Demici, Amir Jorza, Iulian Ilie, Mircea Manole, Sergiu Jurj şi Andrei Moise. Cel din urmă, aparent, dispărând fără urmă din cadrul lotului. Dar noi am explicat aici câteva detalii legate de situaţia sa. Este interesant de văzut dacă FCRB va continua să aducă jucători de viitor sau şi alţi jucători cu experienţă. Precum sunt Matulevicius şi Cârstocea.

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!