Catastrofă pentru Răzvan Lucescu. Înfrângere usturătoare la Salonic

Răzvan Lucescu PAOK Salonic
Răzvan Lucescu la PAOK Salonic

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor. Grecii au fost învinși pe teren propriu de Benfica Lisabona, scor 1-4. Fanii lui PAOK Salonic au făcut o atmosferă de vis la returul cu Benfica şi au visat la prima calificare în grupele UEFA Champions League. Trupa lui Răzvan Lucescu a deschis scorul după o schemă executată perfect la o fază fixă. Golgheterul Prijovic s-a aflat la finalizare, însă bucuria nu a durat mult. Jardel a restabilit egalitatea la prima ocazie de gol a portughezilor, apoi portarul Paschalakis le-a făcut cadou portughezilor o lovitură de la 11 metri. Salvio a transformat cu şansă penalty-ul şi a dus Benfica în avantaj.

Răzvan Lucescu continuă în Europa League

La pauză a fost 1-3, după reuşia lui Pizzi. Toate speranţele grecilor s-au năruit după reluarea jocului. Arbitrul a dictat încă un penalty pentru Benfica, la duelul dintre Varela şi Jardel. Iar Salvio a marcat pentru 4-1. Seara neagră a echipei lui Lucescu s-a încheiat cu eliminarea lui Leo Matos, care a primit al doilea cartonaş galben (76). Grecii au părăsit terenul în aplauzele fanilor, însă Benfica merge în grupele UEFA Champions League, după ce s-a impus cu 5-2 la general, scrie digisport.ro. Cu toate că PAOK a părăsit ruşinos Champions League, este lăudabil gestul frumos al suporterilor. Unii dintre cei mai pătimaşi din lume! Echipa lui Răzvan Lucescu va merge direct în grupele Europa League.

Vei merge la Referendum pe 6-7 octombrie?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Loading...

1 COMENTARIU

  1. Un rezultat previzibil. Динамо a păţit la fel, cu Dinu antrenor, dar la un scor mai decent. Şi fără străini în echipă.
    Gloria îl lasă pe Răzvan să aştepte cam mult…