BREAKING NEWS / Mulţumim RAPIDIŞTI! Adelina Gavrilă a fost salvată!

Adelina Gavrilă
Adelina Gavrilă

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Informam cu ceva vreme în urmă despre starea critică în care se afla fosta atletă rapidistă Adelina Gavrilă. Cea care avea nevoie de mari cantități de sânge, în vederea unei complicate intervenții chirurgicale. Spre bucuria noastră, a tuturor, Adelina Gavrilă a fost salvată. Operația de cezariană prin care a adus pe lume un băiețel a fost încununată de succes. Iar medicii care au efectuat operația au reușit, după aceea, să o salveze pe sportivă.

Asta e ştirea zilei! Adelina Gavrilă le mulţumeşte tuturor!

Adelina Gavrilă le-a mulțumit tuturor donatorilor, în special suporterilor rapidiști care au înțeles mesajul disperat și au mers să doneze sânge. Mulțumim și noi, pe această cale, celor care au înțeles că salvarea vieții unui om reprezintă un lucru deosebit, este mesajul postat de clubulrapid.ro. Într-o lume plină de ură nejustificată, de conflicte umflate artificial, mai ales în domeniul sportiv, aceasta este, cu adevărat, vestea zilei! Comunicatul postat de site-ul oficial al CS Rapid ne umple sufletele de bucurie.

Cazul care a arătat că oamenii pot face lucruri sublime când sunt uniţi

Gândindu-ne cu toţii, că datorită oamenilor cu inimă, o mamă îşi va putea creşte copiii. Fără să rămână cu sechele sau, mult mai grav, fără să îşi piardă viaţa. Pentru că, da, Adelina Gavrilă avea şanse mari să moară dacă nu avea suficient sânge care să susţină această operaţie teribil de complicată. Din fericire ea este în postura de a mulţumi celor care i-au dat din viaţa lor. Le mulţumim şi noi din suflet suporterilor rapidişti de pretutindeni care au donat şi nu numai! Pentru că au fost oameni cu suflet uriaş care, chiar dacă nu fac parte din familia rapidistă s-au solidarizat pentru a ajuta în acest caz extrem de complicat.

Să ne trăieşti, Adelina Gavrilă, şi să te bucuri de viaţă alături de familie!