Accidentare de ultimă oră. Un titular de drept ratează debutul de sezon

Alex Duriţă accidentare
Alex Duriţă s-a ales cu o accidentare

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

O accidentare care îi dă planurile peste cap lui Constantin Schumacher. În urma unor analize amănunțite, rapidiștii au primit o veste proastă. Aceea că mijlocașul Alex Duriță a suferit o ruptură ce îl va ține departe de gazon aproximativ o lună și jumătate. Totul s-a consumat în minutul 32 al partidei amicale cu Petrolul Ploiești. Atunci, Duriță a intrat prin alunecare la un adversar, și din cauza terenului ud a suferit o ruptură, fiind înlocuit cu Jorza.

O accidentare care îl privează de debutul acestui sezon

“Abia așteptam startul sezonului, să joc în meciurile de pregătire. Pentru că orice meci pentru Rapid înseamnă ceva unic pentru mine. Însă, din păcate, s-a întâmplat acest necaz și va trebui să îmi urmăresc colegii doar din tribună. Merg înainte, mă voi întoarce și mai puternic. Şi voi susține Rapidul din tot sufletul din tribună”, a spus Alex pentru site-ul oficial al clubului.

Alex Duriță (22 de ani) a fost titular de drept în sezonul trecut din liga a patra. Atunci când a marcat de cinci ori în 34 de meciuri. De altfel, Duriţă a fost unul dintre cei mai utilizaţi jucători de Constantin Schumacher.

Foto: Alex Paraschiv