VIDEO / Ce a ajuns! steaua se milogeşte să fie primită în liga 3

csa steaua prosport
ProSport scrie despre csa steaua Foto: AGERPRES

Cei de la steaua sunt tot mai amuzanţi. În special Talpan. Înaintea deciziei anunţate de Comisia de Recurs a FRF, în care au fost confirmate hotărârile luate comisiile AMFB şi Academiei Rapid, este promovată din Liga a 4-a, Florin Talpan fusese la sediul Asociaţiei Municipale de Fotbal Bucureşti. Foarte războinic în alte rânduri, el a fost de data această mult mai împăciuitor. Dacă scandalul făcut în urmă cu aproape o lună n-a dat roade, de data aceasta a apelat la o variantă mai paşnică. Digi Sport a intrat în posesia unui video care a surprins discuţia dintre juristul csa steaua, Florin Talpan, şi o persoană care nu apare în imagini. Dar cel mai probabil este preşedintele AMFB, Marian Lumânare. Discuţia a avut loc înaintea sentinţei de la „Recurs”, unde memoriul stelei a fost respins astfel că promovarea Academiei Rapid a fost confirmată.

Conform celor spuse de Florin Talpan după sentinţa Comisiei de Recurs, la FRF a fost înaintată o adresă făcută în numele csa steaua, în care se cere ca echipa să joace într-una dintre ligile 1, 2 sau 3.

Mai jos aveţi transcrierea dialogului:

Florin Talpan: Hai să găsim o soluţie. Spuneti unde trebuie să mergem. Eu v-am şi trimis mandatul meu, dat de Petrea. Dat de către ministru către Petrea să mă ocup de problema asta. Vi l-am trimis şi dumneavoastră. Îl aveţi.
Interlocutor: Eu … Ce vreţi de la mine? Să vă dau hotărârea Comisiei de Apel?
Florin Talpan: Da, eu am făcut o cerere de urgentare. Vă rog, sprijiniţi-mă cu lucrul ăsta. El nu mai răspunde la telefon. N-o spun cu răutate. Haideţi să găsim o soluţie. Cu cearta şi cu ura nu duce la bine.
Interlocutor: Ieri aţi venit la mine şi aţi făcut un circ…

Talpan o dă pe suporteri!

Florin Talpan: Am venit pentru că şi suporterii… Ştiţi ce înrăiţi sunt suporterii? Acum s-au dus vreo 10 la Minister. E scandalul cât casa.
Interlocutor: Domnule Talpan şi la Federaţia Română de Fotbal, mă rog, dacă vă lăsaţi loc de bună ziua, vă primea şi discutaţi.
Florin Talpan: Cine? Eu?
Interlocutor: Păi, nu ştiu.
Florin Talpan: O să ne primească. Vedeţi şi dumneavoastră, la MTS este, de pe urma sesizării suporterilor, este control de la DNA. La Direcţia Teritorială de Sport (n.r. probabil a vrut să spună de Muncă) este control de la DNA. Chiar aşa ajungem? La prostii, aiurea? Eu vă las, vă rog frumos, gândiţi-vă şi haideţi să găsim o soluţie. Încă se mai poate face ceva. Nu după ce e scandalul cât casa. Cum s-a făcut pentru Rapid. Şi au fost primiţi, şi cu contractele astea au fost acceptate de dumneavoastră, că nu este totul negru pe alb.
Interlocutor: Ştiţi foarte bine, când aţi venit prima dată şi m-aţi rugat să merg la domnul Burleanu, v-am spus, a doua zi dimineaţă am fost acolo.

În genunchi în faţa lui Burleanu…

Florin Talpan: Da, dar domnul Burleanu a pasat către dumneavoastră.
Interlocutor: Nu, a doua zi am fost la domnul Burleanu. Şi v-am spus în aceeaşi zi, uite ce a spus domnul Burleanu.
Florin Talpan: Domnul Burleanu, dacă nu vrea să ne ajute, o să vedeţi ce probleme o să aibă cu suporterii. Credeţi-mă!
Interlocutor: Mai aveam puţin să-i cad în genunchi. I-am zis, domnule Burleanu, vă rog frumos, găsiţi o modalitate şi primiţi-i şi pe aceşti oameni, că merită. Aveţi cuvântul meu de onoare!

Talpan se milogeşte la propriu pentru ca steaua să fie promovată

Florin Talpan: De ce? Cum a făcut pentru Rapid să facă şi pentru Steaua.
Interlocutor: Bine, eu nu i-am spus cum a făcut pentru Rapid. Eu i-am spus …
Florin Talpan: Schimbările astea de denumiri, cu contractele primite în condiţiile în care nu au. Sunt multe probleme! Hai, eu vă las. Vă rog, rugămintea mea, haideţi să găsim o soluţie. Nu este târziu.
Interlocutor: Cum e redactată hotărârea, le-am zis să mi-o dea şi mie şi o trimit către dumneavoastră.
Haideţi să încercăm să găsim o soluţie!

AICI PUTEŢI VEDEA ACEST VIDEO IREAL!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI

1 COMENTARIU

  1. Daca ce scrie mai sus este adevarat si daca se autosesizeaza vre-o institutie, nu ar fi bine deloc.