Rezultate remarcabile pentru Rapid în miezul verii

Rapid
Rapid este peste tot!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Rapid continuă să aibă rezultate. La Pitești a avut loc etapa finală a Campionatelor Naționale de juniori I la atletism. Robert Breahnă a devenit campion național la 100 metri plat, cu un timp foarte bun de 10:58 secunde. Alte trei medalii rapidiste au fost cucerite de către Mihai Bolocan, bronz la săritura în înălțime, respectiv Bianca Anton, bronz la 400 metri plat. Mai mult, la 400 metri garduri, sportiva noastră a terminat a doua, cu timpul de 63:14 secunde. De asemenea, s-a desfășurat și Grand Prix-ul de sărituri, acolo unde Alexandru Baciu a fost al doilea la lungime, Mihai Anastasiu tot al doilea la înălțime, iar Claudiu Lăzărică a ocupat locul 3 la înălțime, scrie clubulrapid.ro.

Rezultate bune şi pentru judoka de la Rapid

La Iași, la Sala Polivalentă, a avut loc Cupa României la judo pentru seniori. Rezultatele sportivilor legitimați la CS rapid București au fost următoarele:

Ana Huțanu – Locul I – 63kg
Victor Gabrian Mocanu – Locul III – 60kg
Mario Ioniță – Locul III – 66kg
Metin Can – Locul V

Campionatul National Individual – Ne Waza – Seniori

Ana Hutanu – Locul III – 63kg
Ionita Mario – Locul V – 66kg.

Sportivii sunt antrenați de către Cristian Pintrijel.

Se face performanţă şi la lupte pe… plajă!

În comuna constănțeană Limanu au avut loc întrecerile contând pentru Campionatele Naționale de lupte pe plajă pentru juniori III. David Tudor, în limitele categoriei de greutate de 85 de kilograme,  a cucerit medalia de argint. Tot la Limanu a avut loc și Cupa Poseidon, acolo unde David Tudor, la aceeași categorie, a fost al treilea. David Tîrțan s-a clasat pe locul secund la 40 de kilograme, iar Antonio Incze a fost al treilea la 35 de kilograme. Felicitări pentru sportivii antrenați de către Cornel Zaharia. Chiar dacă este luna iulie deja, sportivii rapidişti par că au o neîntreruptă sete de performanţe şi rezultate excelente! Le dorim să câştige din ce în ce mai multe medalii.