Reunire pe Giuleşti cu surprize imense! Ce nume interesante au fost prezente

FCRB Giuleşti
FCRB reunire pe Giuleşti

Lotul FCRB s-a reunit pe 16 iulie la stadionul Giuleşti, unde a susținut primul antrenament oficial din această vară. Dacă săptămâna trecută jucătorii și staff-ul au petrecut cinci zile la mare, unde au făcut alergări ușoare, acum a început greul, sub comanda lui Constantin Schumacher. Alături de secundul Mihai Iosif, de antrenorii de portari Marian Ioniță și Bebe Cioran, dar și de preparatorul fizic Radu Mandache, lotul FCRB a înfruntat o căldură înăbușitoare la primul antrenament, scrie site-ul oficial al grupării susţinute de Primăria Sectorului 1.

FCRB are 29 de jucători la reunirea de pe Giuleşti

La reunire au participat 29 de jucători, majoritatea fiind reprezentată de cei care au evoluat pentru FCRB și în sezonul trecut, însă alături de ei au apărut și câțiva jucători tineri, aflați în probe, dar și de patru juniori de la grupa 2001.

Lista jucătorilor prezenți la primul antrenament este:

Portari 

  • Ștefan Ciuculescu, Vlad Ignat, Andrei Voican (csa steaua), Bogdan Scorici (Modelu)

Fundași 

  • Ionuț Voicu, Alin Lădaru, Doru Bratu, Mihai Stancu, Adrian Boian, Alex Costache, Matei Babaua (Regal)

Mijlocași

  • Lucian Goge, Alex Duriță, Alex Burlacu, Alex Olariu, Adrian Mitea, Andrei Dovleac, Adrian Grigore, Alex Bordei, Sami Amet, Andrei Moise (Oltenița), Rareș Enceanu (fcsb), Alin Turbatu (Regal), Răzvan Milea (Regal)

Atacanți

  • Marian Vlada, Cătălin Bărbălău, Andrei Dumitrescu, Adrian Nițu, Mircea Manole (Viitorul Ovidiu).

Surprizele Andrei Ciolacu şi Sabin Iosif

De la reunire au lipsit Vasile Maftei și Alex Iacob, motivat, Daniel Niculae, dar și Daniel Pancu, încă accidentat la mâna dreaptă. Alături de lot s-au pregătit și Andrei Ciolacu și Sabin Iosif, aceștia primind acceptul lui Schumi să se antreneze cu restul lotului pe Giuleşti. Pe lângă cei aflați la reunire, mulți dintre ei în probe, se negociază și cu alți jucători. Unii cu experiența primei ligi, însă se va anunţa numele lor doar atunci când vor semna. Un nume a fost deja vehiculat de 1923.ro, în persoana lui Răzvan Trandu, fost jucător important la Rapid.

Rareş Enceanu, cea mai interesantă noutate

De departe, cel mai interesant nume prezent la reunire este cel al lui Rareş Enceanu. Fotbalist de doar 23 de ani cu multă experienţă în Liga 1, acolo unde a evoluat pentru Braşov, Voluntari şi fcsb… Bine, a devenit deja o practică obişnuită să se transfere jucători cu astfel de trecut. Noroc că acest puşti are ceva calităţi interesante, chiar dacă n-a mai jucat nicăieri de un an! 46 meciuri în Liga 1 şi unul în Cupele Europene are nou venitul de pe Giuleşti.

Foto: Alex Paraschiv

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required