VIDEO / Revoltător! Spunea că regretă că n-a jucat la Rapid, dar înjură ca un birjar!

csa steaua - Academia Rapid
csa steaua - Academia Rapid

Rapid, jignit grav! Mai mulți dintre foștii mari jucători ai Universității Craiova din anii ’80 s-au întâlnit recent și au petrecut. Printre foștii jucători se numără nume importante din istoria fotbalului oltean și românesc, precum Ilie Balaci, Nae Ungureanu sau Nicolae Negrilă. După ce au fredonat imnul Universității Craiova și mai multe cântece ale galeriei, foștii fotbaliști au scandat trivialități legate de rivalele Dinamo, steaua și Rapid, iar filmulețul a fost postat pe contul de facebook al lui Sandu Cristi, scrie gsp.ro.

Balaci, de la înnebunit după Rapid, la…

„Ale, ale, aleo, toți oltenii strigă m**e Dinamo. Am fost în «B», suntem în «A», să dăm la m**e lui Steaua, și lui Dinamo, și lui Rapid, că-i desființat, a murit”, sunt unele dintre versurile cântate de foștii fotbaliști.

S-au întâlnit pentru o comemorare…

Petrecerea a avut loc în comuna Gighera, din județul Dolj. Sandu Cristi, pe contul căruia a apărut filmarea, a explicat contextul în care s-au întâlnit foștii jucători. A început petrecerea la Gighera, dar înainte de asta am ținut un moment de reculegere în memoria prietenului nostru drag care ne lipsește foarte mult. Suntem siguri că ne vegheaza din Ceruri! Nu te vom uita niciodată, nea Nae! (n.r. Nicolae Tilohoi, decedat pe 25 martie 2018) Craiova Maxima este din nou împreună și îl sărbătorește pe Negoro! La Mulți Ani!”

Dovada că vorbele nu valorează nimic!

Asta e ştirea iniţială, care spune totul despre calitatea umană a unor aşa-numit legende ale fotbalului românesc. Nu ne-ar interesa prea mult această atitudine, pentru că pretenţii prea mari oricum nu existau. Numai că, dacă vă amintiţi, Balaci se dădea cu fundul de pământ că regretă din inimă că n-a apucat în cariera lui să joace în Giuleşti. După ce am văzut aceste imagini spunem că, din fericire, nu a jucat. Din păcate însă… a apucat să îmbrace ca un impostor tricoul vişiniu pe la diverse acţiuni de Old Boys. Sperăm că de acum să nu mai existe vreo legătură între aceste două entităţi. Iar dacă oameni ca Balaci şi Cârţu mai iau parte la sărbători destinate Rapidului, ne merităm soarte. Istoria marelui Rapid îi are pe Baratky, Ozon, Neagu, Goanţă, Lupu sau Pancu. Chiar n-are nevoie de Balaci!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI