VIDEO / Bătaie în peluză la Ploieşti. Imagini cu impact emoţional

ProSport
ProSport prezintă incidentele din peluză

ProSport scrie despre un eveniment mai puţin plăcut. Petrolul şi-a prezentat aseră lotul într-un amical cu cei de la FCRB, dar incidentele în tribună au luat amploare. Cele două galerii au stat în acelaşi sector, la mică distanţă, şi au fost despărţite doar de un gard. Ultraşii celor două rivale au încercat să ajungă în tabăra adversă, au fost şi schimburi de lovituri. Dar în cele din urmă forţele de ordine au reuşit să aplaneze conflictul, anunţă ProSport.

ProSport scrie că o grupare rapidistă trebuie să se desfiinţeze

În tribunele stadionului Ilie Oană a fost în jur de 6.000 de inşi, partida fiind câştigată cu 1-0 de către gazde, gol reuşit de Arnăutu în minutul 21. Seara târziu pe reţelele de socializare au apărut şi fotografii prin care suporterii ploieşteni au arătat că au capturat un steag al rapidiştilor. Conform codului nescris al peluzelor acum gruparea respectivă va trebui să se desfiinţeze, mai scrie ProSport.

Imagini cu bătaia din peluză de la Petrolul – FCRB

Din fericire, incidentele nu au fost însă, totuşi, la fel de grave precum cele de la meciul csa steaua – Academia Rapid 1-3 jucat pe Arena Naţională în aprilie. Chiar şi aşa, astfel de momente nu fac deloc cinste fotbalului! Nici măcar atunci când vorbim despre o mare rivalitate sportivă şi nu numai!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

1 COMENTARIU