Florin Talpan aruncă acuze incredibile la adresa rapidiştilor şi a primarului Tudorache

steaua florin talpan frf prosport rapid
Florin Talpan contesta la FRF, acuza in ProSport

ProSport prezintă un atac furibund. Florin Talpan, juristul csa steaua, a primit cu stupoare decizia Comisiei de Recurs a FRF. În cazul jucătorilor rapidişti care nu ar fi avut drept de joc la meciurile din Liga a IV-a. Colonelul a ţinut să facă, pentru ProSport, câteva precizări în legătură cu decizia dată de oficialii Federaţiei Române de Fotbal. Talpan face acuzaţii incredibile la adresa forului condus de Răzvan Burleanu. Talpan s-a dezlănţuit la câteva minute după aflarea deciziei şi a trecut la acuzaţii grele. „Corupţia şi politicul primează la FRF şi AMFB”, spune juristul CSA Steaua. Nici Dan Tudorache, Primarul Sectorului 1, nu a scăpat de furia oficialului clubului militar. Florin Talpan susţine că cei de la FCRB ştiau decizia comisiei FRF cu o oră înainte ca aceasta să fie publicată pe site-ul oficial.

Florin Talpan lansează acuze în ProSport

elefant.ro%20

„Este strigător la cer. Nici în al 12 – lea ceas România nu se trezeşte. Dacă ne judecăm în instanţele române câştigăm, dar în comisiile AMFB şi FRF politicul şi corupţia primează. Cum poţi să respingi un recurs cu atâtea probe evidente? Nu tu personalitate juridică, nu tu CIS eliberat de MTS, nu jucători amatori ci profesionişti, căci nu au demonstrat reamatorizarea şi nu a existat în istoria FRF o solicitare de acest gen din partea celor cinci sportivi contestaţia, fără contracte valabil incheiate! Ca să nu mai vorbim de faptul că Academia Rapid ştia soluţia cu o oră înaintea afişării pe site-ul FRF. Cine i-a informat?!”, a declarat Talpan pentru ProSport.

Dan Tudorache luat la ţintă de colonel

De furia colonelului nu a scăpat nici primarul Sectorului 1, Dan Tudorache. „În loc să investească în reabilitarea blocurilor din cartierul Aviaţiei primarul Sectorului 1 se ocupă de fotbal, în loc să se ocupe de gropile Sectorului 1 acelaşi primar pierde timpul la meciuri, dar nu este disponibil pentru audienţe. Ştiu că am făcut tot ce era posibil şi legal ca să se facă dreptate”, a spus Florin Talpan, juristul CSA Steaua, pentru ProSport.

Ce a decis FRF

Comisia de Recurs a FRF a respins, joi, recursul depus în cazul Recursul lui Florin Talpan în cazul jucătorilor rapidişti care nu ar fi avut drept de joc la meciurile din Liga a IV-a a fost respins joi, de Comisia de Recurs a FRF. Aşadar, Academia Rapid, sau FC R, nu are cum să mai rateze promovarea în Liga a III-a. După ce au demolat formaţia Singureni în barajul de promovare, giuleştenii au promovat în eşalonul superior, dar acţiunea juristului CSA Florin Talpan le-a dat emoţii. Totul s-a terminat joi, cu victoria giuleştenilor, care sunt siguri de prezenţa în Liga a III-a.

5 COMENTARII

 1. nico , tu esti dovada ca manoliu si ai lui ciraci nu au abandonat planurile lui ticaloase
  voi militati pentru o echipa de amatori !
  pai aveti fng-ul !nu va ajunge ?
  de ce va bagati voi unde nu va fierbe oala ?

 2. talpane daca valentin ceausescu, cu toata forta politica bolsevica in spate n-a reusit sa distruga rapidul, tu nici atat nu vei reusi. si vezi ca un atac la TAS nu costa de cat peste 20 de mii de euro. salutare si sa auzim numai de bine.

 3. Radeti de Talpan cat vreti, dar are dreptate. E putred totul la club, din pacate. Si asta pentru ca si-a bagat politicul coada. Puteam foarte usor sa fim ok cu totul, daca se facea o echipa de amatori, cu jucatori amatori. Insa Tudorache si ceilalti nu s-au ganditi nicio clipa ca nu vor obtine personalitate juridica si ca actele nu vor fi in regula. De asta se mananca acum intre ei si tot baga Nico apropouri. Jucatorii vor contracte de Liga 1, chiar daca joaca in Liga 3. Si nu prea se baga sa semneze noile contracte cu FC R. Ca, deh, trebuie semnate contracte noi. Academia Rapid e istorie, FC R e acum la putere. Am ajuns si noi ca oile. Umblam dupa consoane, in loc sa sustinem Rapidul.

  Daca nu scapam de tudorache si de politic o sa fie rau de tot pentru noi. Acum ne-au ajutat astia de la FRF si AMFB, dar pe viitor nu ne vor mai ajuta. Vedeti ca CS Afumati s-a retras din Liga 2. Echipa solida, sustinuta bine de primarie, s-a retras. De ce? Fix pentru ca e sustinuta de primarie. Daca continuam si noi asa o sa ne-o luam rau de tot.

 4. cel mai strigator la cer este ca reprezentantul unui club de fotbal infiintat cu japca de catre comunisti pe vremea cind ana pauker conducea destinele romanilor conform ordinelor de la moscova , indrazneste sa atace un club infiintat in 1929 cind nimei nu prea stia de comunism
  psd-ul este cel mai mare si mai puternic partid din romania , ales ultra democratic de milioane de romani , care este in fruntea a cca.60-70% din primariile din romania.
  nu cred ca avem motive sa ne fie rusine cu sprijinul „politic” primit , pentru ca sint niste minciuni si niste provocari ordinare !
  tendinta cultivata de opozitia minoritara de a pune la zid orice initiativa a unei primarii psd , este o tactica luata din arsenalul unor partide neofasciste , usr fiind port drapelul ei (scoaterea in strada a discutiei politice , violenta stradala impotriva oricarui adversar politic)
  din pacate noi ca rapid am fost introdusi cu forta in acest „dialog” al urii .
  ii rog pe suporterii rapidului sa nu se lase indusi in eroare , indiferent de simpatiile politice.
  eu am crezut in minciunile si incitarile acestor „democrati” pina in urma cu vreun an , cind am invatat din pataniile rapidului , si am inteles cine ne vrea binele si cine ne vrea raul (rapidului si chiar intregii societati)

 5. Acest Talpan trebuie scos de urgenta din fotbalul romanesc,este o pata neagra pentru fotbal. Are un comportament de doi bani si are nenumarate acuze nefondate. Mai bine merge sa isi faca un control medical amanuntit,cu bilet de trimitere la psiholog pentru liga 4 …

LĂSAȚI UN MESAJ