Adrian Iencsi vorbeşte despre parcursul Rusiei la World Cup 2018

iencsi prosport
Adrian Iencsi a vorbit pentru ProSport

Adrian Iencsi este, poate, cel mai avizat să evalueze ceea ce au realizat ruşii. Iar fostul mare fotbalist al Rapidului a făcut asta pentru ProSport. Fostul căpitan al Rapidului, dar şi jucător al lui Spartak Moscova la apogeul carierei, Adrian Iencsi, a vorbit pentru ProSport. Cel mai mult despre parcursul Rusiei la acest turneu final. Adi explică, în amănunt, ce reprezintă pentru ruşi faptul că reprezentativa ţării lor s-a oprit în sferturile de finală. O performanţă la care puţini se aşteptau înaintea turneului final.

Adrian Iencsi pentru ProSport: „Este o mândrie foarte mare!”

”E o mândrie foarte mare. Este o performanţă, chiar istorică, aş putea spune. Nu se aştepta nimeni să ajungă până în sferturi. Naţionala Rusiei nu a spus nimic în ultimii ani. În campionatul Rusiei au fost aduşi jucători de valoare, au şi plecat la campionate puternice din Europa, dar naţionala nu a spus nimic în ultimii ani. Au participat cu brio la acest World Cup. Au avut şi puţin noroc, şi cu atmosfera din tribune, pentru că suporterii ruşi i-au susţinut până la ultimul meci. La finalul meciului, după loviturile de departajare, au fost aplaudaţi. Chiar dacă au ieşit din cursă. Este de apreciat ce au realizat ei, a spus Iencsi pentru ProSport.

Iencsi a fost vicecampion al Rusiei cu Spartak Moscova

Adrian Iencsi a evoluat pentru Spartak Moscova între 2004 şi 2006 în 37 de partide de campionat, în care a marcat două goluri. Trebuie spus că Spartak este cea mai titrată echipă rusească, câştigând 22 de titluri ale URSS sau Rusiei. De altfel, Adi Iencsi, chiar dacă nu şi-a trecut vreun trofeu în palmares a terminat de două ori cu echipa pe locul secund în clasament. S-a întâmplat în 2005 şi 2006. În prezent, fostul mare fundaş al Rapidului se află în negocieri cu FCRB. Cel mai probabil pentru preluarea funcţiei de coordonator al academiei.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...