NEWS ALERT / Pancu a mai anunţat două transferuri. Ce se întâmplă cu ProRapid

daniel Pancu
Daniel Pancu

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Pe lângă situaţia lui Daniel Niculae, Daniel Pancu a mai vorbit la digisport.ro şi despre alte subiecte importante. Aşa că le luăm pe rând, în ordinea importanţei. În principal, trebuie punctat ce se întâmplă cu locul de antrenament. Dar şi cu terenul pe care echipa va juca, atât timp cât stadionul Giuleşti va fi închis (dacă se va mai închide…) „Baza Pro Rapid va fi gata în ianuarie-februarie. Atunci vom putea intra în ea, iar stadionul pe care vom juca va fi 100 la sută cel din Regie”, a declarat Daniel Pancu pentru sursa citată, preluat fiind de pagina de Facebook Academia Rapid. Noi sperăm că se referă la ianuarie-februarie 2019… Nu de alta, dar cu baza de la ProRapid suntem „ameninţaţi” că va fi gata de ceva timp.

Pancu susţine că meciul cu Petrolul se va juca totuşi

În ceea ce priveşte stadionul, mai trebuie să aşteptăm. Nu de alta, dar încă nici măcar nu se ştie când şi dacă Giuleştiul va mai fi dărâmat. Şi nu la stadiul de vorbe, ci concret, pe hârtie. Timp în care Schumacher a preferat să facă antrenamentele pe Arcul de Triumf. Cele mai multe de la reunire şi până la plecarea în cantonament. Se pare că meciul cu Petrolul se va juca până la urmă, cu toate că nu s-a făcut vreun anunţ oficial în acest sens. „Acum suntem în cantonament, sâmbătă vom juca la Ploiești, iar miercurea viitoare vom juca în primul tur din Cupa României, însă nu știm deocamdată cu cine”, a mai punctat Pancone.

Au semnat Demici şi Jurj

Nu în ultimul rând, legenda rapidistă a anunţat că numărul transferurilor s-a ridicat la cinci. Dacă despre Cârstocea, Moise şi Manole se ştia, celelalte două nume erau, până acum, la stadiul de probe. „Avem deja cinci jucători aduși, Cârstocea, Manole, Jurj, Moise și Demici. Cât despre alte nume vehiculate, în iarnă situația a fost grea, unii ne-au evitat, iar alții ne-au amânat până acum”, a încheiat Pancone. Ambii jucători, Demici, de la Dinamo, cât şi Jurj de la Chindia, sunt eligibili pentru poziţiile necesare de juniori. Interesant este că în cadrul aceleiaşi emisiuni s-a lăsat de înţeles că Ovidiu Burcă se ocupă de centrul de copii şi juniori al clubului.