Meci memorabil pentru Rapid FNG. Află cât s-a terminat amicalul cu Asalt

Rapid FNG
Rapid FNG

Până la începutul oficial al ligii a 5-a, acolo unde Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului a anunţat că s-a înscris oficial, amicalele sunt la putere. Pentru ultimul meci, FNG şi-a ales un oponent din liga a 4-a. Este vorba despre Asalt, formaţie care a avut un comportament decent în stagiunea precedentă a campionatului. Meciul s-a încheiat 3-3, după ce oaspeţii au condus cu 3-1 la pauză. Meciul s-a jucat pe de acum clasicul stadion Coresi. Interesant este că echipa susţinută de suporterii de la T2 a schimbat pentru a doua repriză aproape întreaga garnitură. Iar jocul a mers mult mai bine.

Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului şi obiectivele pentru 2018-2019

În altă ordine de idei, mai jos vă redăm un comunicat al băieţilor de la Rapid FNG cu privire la obiectivele pe care le au în sezonul care stă să înceapă. Aşa cum ne-au obişnuit, acesta a fost redat pe pagina lor de Facebook.

Reprezentantii asociatiei au inscris echipa in sezonul 2018-2019 a Ligii a 5-a Bucuresti. Incepe oficial un drum nou, al carui scop in primul an este promovarea in liga a 4-a. Pe langa acest obiectiv principal exista multe alte obiective, dintre care le vom aminti pe cele mai importante. Atat in plan sportiv cat si al imaginii pe care dorim sa le bifam in acest an competitional, si o vom face!
– un parcurs cat mai lung in Cupa Orasului Bucuresti (competitie a carei castigatoare va juca anul viitor in Cupa Romaniei)
– punerea bazelor unei grupe de copii/juniori
– actiuni in planul imaginii si marketingului cu scopul de a reinvia spiritul boem al rapidistilor

Hai Rapidu’!

Rămâneţi pe 1923.ro pentru a fi la curent cu tot ce mişcă şi despre Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului, entitate care pare a avea, cel puţin în acest sezon, planuri măreţe! Reamintim că în stagiunea trecută Rapid FNG a jucat numai în retur în liga a 5-a, dar fără acumulare de puncte.