INFO / Ştefan Grigorie s-a alăturat proiectului ca antrenor

Ştefan Grigorie
Ştefan Grigorie

În urmă cu aproape un an s-a vorbit intens despre posibilitatea ca Ştefan Grigorie să fie implicat în proiectul Academia Rapid. Ca jucător! Nu s-a concretizat nimic, dar omul care a evoluat pentru Rapid între 2007 şi 2013 a venit, până la urmă, la FCRB. Succesoarea echipei ce a obţinut promovarea în liga a 3-a. Din postura de antrenor, cum tocmai a anunţat pagina de Facebook FC Rapid 1923. Nu se ştie exact la ce grupă de juniori. Fiindcă, în acest moment, FCRB mai are doar una în afara celei pe care a preluat-o Adrian Iencsi. Este vorba de grupa 2003, antrenată de Nicu Costache.

Grigorie, coleg de şcoală cu Ciolacu şi Iosif

Cel mai probabil, Adi Iencsi şi cu Fane Grigorie se vor ocupa ca principali de cele două grupe. Iar antrenorii care au ghidat copiii de mici, Mihai Iosif şi Costache, vor îndeplini rolul de secunzi şi consilieri pentru foştii mari jucători ai Rapidului. Este interesant de menţionat că Fane Grigorie tocmai a luat licenţa B de antrenor. În acelaşi timp cu Andrei Ciolacu – care a avut şi cea mai mare medie, 8,76 – şi Mihai Iosif. Ştefan Grigorie s-a format la Craiova, s-a consacrat la Dinamo, dar cea mai frumoasă perioadă a carierei a petrecut-o lângă Podul Grant.

Foto: Alex Paraschiv

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif, plin de pasiune, dar fără clișee: "Dacă aveam o baghetă magică o înviam pe mama!"

4 COMENTARII

  1. Informaţiile pe care le avem spun că rămâne antrenor secund. Pe măsură ce vom avea unele noi, veţi afla.

  2. Mă amuză articolul, fiindcă pare să presupună că la o academie de fotbal serioasă ar putea exista doar… două grupe de juniori! N-are Rapid destui antrenori pentru câte grupe va trebui să aibă.

  3. nu imi este clar ce i se ofera in organigrama lui mihai iosif ?
    asta ar mai lipsi , ca dupa o munca eroica la rapid ,ca secund in liga 2 , cu rezultate exelente si la afc , si la academia , sa i se arate usa !!!
    doamne ajuta , sa nu calcati in gropi !

LĂSAȚI UN MESAJ