INFO / Reacţia oficială a AFC Rapid după anunţul făcut de FCRB

Rapid
Am găsit sigla AFC Rapid la Berlin!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Vă redăm mai jos, integral, comunicatul publicat de AFC Rapid. Acesta a venit imediat după ce FCRB a anunţat că a achitat complet, toată suma, pentru marca SC FC Rapid SA.

Comunicat al AFC Rapid

Dragi RAPIDIȘTI,

In urma unor informații de ultima ora, răspândite în spațiul public, de către anumite site-uri de sport, pentru corecta informare a dumneavoastră, dorim sa venim cu anumite precizări. Deontologia de jurnalist, obliga la o informare foarte atenta. Înainte de a lansa în spațiu public o anumita știre. Asta pentru ca exista riscul de a oferi publicului larg o informație eronata.

Astăzi (n.r. – 19 iulie), intr-un mod, pe care putem să-l catalogam ca cel puțin neprofesionist și din dorinta de „exclusiv”, a fost lansata știrea. Precum că, odată cu achitarea integrala a sumei de bani, către lichidatorul judiciar al SC FC Rapid SA, Mihai Florea, de către S.C. Fotbal Club R S.A. (ex. Academia Rapid), au fost achiziționate și alte bunuri sau foloase istorice fata de cele din Caietul de Sarcini.

După cum chiar domnul lichidator a precizat, în nenumărate rânduri, au fost achiziționate DOAR mărcile (siglele) și câteva trofee. Cel mai important lucru, pentru orice Rapidist este: PALMARESUL. Conform practicii judecătorești recente și a jurisprudenței românești în vigoare, MARCA urmează PALMARESUL. Nu invers.

Acesta este un drept la replică si pentru o corecta informare a dumneavoastră, vom reveni cu precizări suplimentare în următoarele zile.

Cu alte cuvinte, AFC Rapid contestă faptul că FCRB îşi poate însuşi palmaresul. În plus, se anunţă şi alte informări. Le aşteptăm cu interes! La fel cum aşteptăm cu interes detalii şi din partea cealaltă.

6 COMENTARII

 1. Dacă Manoliu era deştept, se înţelegea cu Tudorache şi cu Academia Rapid şi avea parte. N-a vrut şi acum a rămas cu curul pe cămaşă. El prefera un Rapid mic care să fie al lui unuia mare dar al altora. Adio!

 2. La licitatie, cei de la FCRB au cumparat si AFC Rapid. Asa ca, in curand, AFC Rapid va deveni proprietatea lor.
  Adio, Manoliule!

 3. La licitatie, FCRB a achizitionat si AFC Rapid. Asa ca in curand AFC Rapid va fi proprietatea lor.
  Adio, Manoliule!

 4. badea gheorghe,
  tu esti rapidist cum sint eu presedintele mauritaniei !
  am crezut ca gunoiul de manoliu s-a potolit, dar se pare ca ma-m inselat.
  continuati sa va zbateti ca niste nemernici , prin folosirea metodei deja consacrate pe acest sait , inventarea unor asazisi rapidisti care de fapt nu exista , clone ,
  voi sinteti ,de fapt, citiva oameni((2-3) grupati in jurul lui manoliu carora li s-a surpat visul de inavutire pe seama rapidului
  a-ti pierdut partida domnilor !
  nimeni nu va mai ia in seama
  tot ce puteti , este sa continuati sa profitati de amabilitatea dubioasa a acestui sait , si sa postati comunicate de scf (sciens fiction)

 5. Ce rapidisti sant astia?Ce dracu nebunia haosului recent din Romania,a molipsit si masa noastra de RAPIDISTI?Tinerilor,mai avem 5 ani si RAPID face centenarul si trebui sa fim uniti.