INFO / S-au stabilit cantonamentele din această vară ale FCRB

FCRB
FCRB va avea cantonament de cinci stele

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Jucătorii de la FCRB vor intra în pâine începând cu 16 iulie. Odată cu startul antrenamentelor, pentru a ataca promovarea în Liga 2, scrie site-ul oficial al grupării antrenate de Constantin Schumacher şi Mihai Iosif. Dacă în perioada petrecută la Neptun, băieții au făcut doar câteva alergări ușoare, luni va avea loc reunirea oficială. Urmând ca în această vară să meargă în două cantonamente, unul la munte, iar altul în afara țării.

Sezonul începe între cantonamente pentru FCRB

Primul dintre ele va fi la Brașov, în perioada 20-27 iulie. Cantonament ce va pregăti mai ales meciul amical de pe 28 iulie. Atunci când FCRB va juca împotriva unei rivale istorice, Petrolul Ploiești. Ocazie cu care “găzarii” își vor prezenta lotul pentru noul sezon din liga secundă. Rapidiștii se vor întoarce apoi în București. Special pentru primul tur al Cupei României, meci ce se va disputa pe 1 august. Iar peste numai două zile, pe 3 august, vor pleca în cel de-al doilea stagiu de pregătire, în Bolu. La baza celor de la Fenerbahce, acolo unde vor sta până pe 13 august.

Cupa îşi va disputa două etape până la începutul campionatului

Pe 15 august, FCRB poate evolua în turul secund al Cupei României. În cazul foarte probabil în care trece de prima manșă. Apoi, pe 25 august este programată prima etapă din Liga 3. Rămâneţi pe 1923.ro pentru toate informaţiile legate de fiecare entitate care are implicaţi rapidişti.

Foto: site oficial Academia Rapid (FCRB)

1 COMENTARIU

  1. inca o data sunt impresionat de conditiile de pregatire ce se asigura acestei echipe !
    nu stiu ce salarii se dau , dar din punct de vedere conditii de pregatire , jos palaria !
    cred ca sunt cel putin la nivel de liga 2 (fruntasi) , sau poate chiar liga 1 (cei mai slabuti )
    problema este ca lotul pare incomplet .nu se publica nimic (numar ,nume, etc) dar din unele fotografii , se pare ca nu sint mai mult de 12-14 fotbalisti
    stafful pare f.mare (as zice complet)