Ce dramă! Halenar, dorit de Rapid în 2008, a murit la numai 35 ani

Juraj Halenar
Juraj Halenar a murit

Juraj Halenar, golgheterul all-time al campionatului slovac de fotbal, a fost găsit mort într-un parc din Bratislava. Primele indicii duc către o posibilă sinucidere. Dramă teribilă în Slovacia! Acolo unde Juraj Halenar a încetat din viaţă la doar 35 de ani. Potrivit presei de la Bratislava, jucătorul traversa o perioadă dificilă, fiind în depresie. În urmă cu două zile el împlinise 35 de ani, notează digisport.ro.

Halenar, golgheterul all-time din Slovacia, a eliminat-o singur pe Celtic!

Cu 125 de goluri marcate în întreaga carieră, Juraj era golgheterul all-time al campionatului intern. El va rămâne în istoria fotbalului şi pentru altă performanţă, dincolo de cea deja menţionată. În sezonul 2005-2006 de Liga Campionilor, vârful a marcat o triplă, într-un duel Artmedia Bratislava – Celtic 5-0. Mai mult, atunci a fost apogeul carierei, el jucând în grupele Ligii Campionilor alături de formaţia sa.

În 2008 a fost foarte aproape să se transfere la Rapid

Halenar le este cunoscut fanilor din România şi ca urmare a faptului că Rapid a încercat să îl transfere. În 2008, atacantul a fost aproape de Giuleşti, dar negocierile s-au împotmolit din cauza sumei pe care urma să se facă mutarea. Se pare că a fost vorba atunci de aproximativ două milioane de euro. Deşi perioada lui de glorie apusese, Halenar mai juca încă, deşi la un nivel modest: în liga a 3-a din Slovacia, la Iskra Borcice.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI