World Cup 2018. Brazilia – Belgia 1-2. Fotbal 0 timp de o repriza. Prima semifinala

Hazard World Cup
Hazard e vedeta la World Cup

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Brazilia – Belgia 1-2

(Renato Augusto ’76 / Fernandinho – ag. ’13, de Bruyne ’31)

Belgia a evoluat bine doar in prima repriza

E gata! Cert este ca la World Cup 2018 vom avea o finala suta la suta europeana. Belgia a invins Brazilia cu 2-1 la capatul unui meci in care flamanzii au jucat fotbal doar in prima repriza. In ciuda faptului ca s-au apparat continuu in a doua parte, brazilienii au fost si mai slabi si au plecat pe buna dreptate acasa. Neymar s-a remarcat doar prin plonjoane imaginanre. Nici Lukaku insa nu a aratat ca poate  devein golgheter al World Cup. El fiind zmeu doar cu Tunisia si Panama. In rest, potopul. Poate doar Courtois sa merite felicitate. Mai ales pentru ca I-a blocat sutul care mergea catre vinclu in minutul 90+4 a lui Neymar. Cam asta a reusit cel mai scump fotbalist din istorie sa faca remarcabil…

Franta – Belgia este prima semifinala

In rest, ne pregatim de o semifinal francofona, Franta – Belgia. Reamintim ca semifinalele sunt cea mai innalta faza pe care belgienii au atins-o pana acum, in istoria lor, la World Cup. In timp ce Franta a luat unicul ei titlu mondial acum fix douazeci de ani. Atunci cand turneul s-a jucat chiar in Hexagon!

Avancronica unui sfert exploziv de la World Cup

La World Cup 2018 in sfert de finala mai tare decat Brazilia – Belgia mai ca nu at fi putut exista. Cel care va fi, practic, in duel intre o echipa cu cinci titluri mondiale – record – si una care isi doreste cu ardoare sa ia primul sau trofeu major. Duelul dintre Neymar, pe de o parte, cel mai scump jucator din istorie, si Hazard de partea cealalta este antologic. Daca ne mai gandim si ca Belgia il are pe Romelu Lukaku, care se bate pentru titlul de golgheter, iar Brazilia pe Coutinho, e clar ca meciul trebuie sa fie pe cinste. Ramaneti pe 1923.ro pentru a afla care este prima semifinala de la World Cup 2018!