NEWS ALERT / Ce a decis FRF în cazul contestaţiei lui Florin Talpan

steaua florin talpan frf prosport
Florin Talpan contesta la FRF, acuza in ProSport

E oficial! csa steaua a aflat data la care va primi decizia de la FRF în cazul contestației dreptului de joc al celor cinci jucători de la Academia Rapid. Cei care au fost contestați de formația roș-albastră înaintea meciului direct din play-off-ul Ligii a 4-a. Talpan cere clar ca acel meci să fie câștigat la „masa verde”. Iar roș-albaștrii să promoveze în Liga a 3-a în detrimentul rapidiştilor.

FRF va face anunţul pe 10 iulie

Astfel, deznodământul cazului va fi anunțat pe 10 iulie, se arată într-o decizie a Comisiei de Recurs a FRF. Aşa cum poate fi citit, integral, mai jos.

Ce solicită Talpan comisiei FRF

Juristul vrea explicații pentru hotărârea luată de AMFB. Cea de a respinge plângerea sa în dosarul prin care scoate în evidență că Academia Rapid ar fi folosit cinci jucători care ar fi semnat contracte ilegale. „Solicit comisiei să indice temeiul legal prin care o asociație fără personalitate juridică încheie acte juridice, în speță încheierea contractelor cu jucătorii contestați. Spun acest lucru în condițiile în care comisia de recurs a FRF e stabilită de ÎCCJ ca tribunal arbitral. Exact asta se arată în motivarea din dosarul dezafilierii Universității Craiova. Așadar, membrii tribunalului arbitral sunt asimilați funcționarilor publici”, declara Talpan pentru GSP.ro.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI