Rapidiştii au semnat! „Fără penali în funcţiile publice”

fără penali în funcţiile publice
Maftei vrea fără penali în funcţiile publice

Megainiţiativa civică „Fără penali în funcţiile publice” nu i-a lăsat reci nici pe jucătorii de la FCRB. Astfel, aceştia, sau măcar o parte dintre ei, au semnat petiţia, iar pagina oficială de Facebook a mişcării a marcat acest eveniment, aşa cum puteţi citi aici, dar cum vedeţi şi în captură. Cum, probabil, dacă Daniel Pancu nu va mai juca, Vasile Maftei va fi căpitan, el a dat dovadă de adevărat lider. El fiind primul care a semnat hârtia.

Rapidiştii au semnat „Fără penali în funcţiile publice”

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

5 COMENTARII

 1. pentru ca , din pacate ,dpdv tehnic nu se mai poate intelege la cine se refera un corespondent ,mi-as permite (fara suparare) sa cer niste lamuriri
  leica vasile :cine este maestrul caruia te adresezi ?
  enrico :ori comentariul tau e in bascalie (si eu nu prea inteleg) , ori tu nu intelegi ca toate aceste miscari „civice” sint anti psd (dragnea) si pro iohannis , deci nu te poti simti jignit in numele presedintelui , care tot ce a facut a pus mina cu japca pe niste case acolo , si hotii astia de la psd il sicaneaza pe nedrept !!!
  daniel c.: cu cine esti de acord pentru prima data ?
  ultima oara cind ne-am razboit pe aici mi-ai propus se ne intilnim la o bere cu ocazia promovarii afc-ului (manoliu) si a desfiintarii academiei (fcrb)
  se pare ca pariul ti-a reusit la fix , dar invers !

 2. E un atac murdar la Preşedintele Iohannis. Da, omul are nişte probleme cu câteva case, instrumentate de cozile de topor pesediste din justiţie, dar asta nu ne poate face să uităm că Poporul l-a vrut – şi îl vrea! – în cea mai înaltă demnitate a Ţării!
  Să ne trăiţi, Domnule Preşedinte! Nu vă luaţi după nişte fotbalişti! Cetăţenii onorabili vă sunt alături.

 3. Asta e parerea ta maestre.Dreptul la opinie si a alege in viata , oameni demni, mai ales unde , decide viata oameniilor, e bine sa atragem atentia, ca pina la urma ,e in joc viata noastra. Eu ii apreciez pt curaj chiar daca e la putere Dragnea.

 4. aceasta „initiativa civica” este de fapt un act politic provocativ al aripii militante a usr , aripa care aminteste ,unora , inceputurile unor miscari de trista amintire (fas…)
  printre altele , acesti reprezentanti „civici” sint capabili sa atace in piata victoriei oameni batrini care nu sint de aceeasi parere , sa loveasca jandarmi pentru ca isi fac datoria (si ii apara pe „penali”) sau ataca parlamentari in drumul lor (pe jos) de la locul de munca la metrou (cazul bacalbasa)
  de fapt , ei urmaresc excluderea lui dragnea din viata politica , pentru ca dpdv al lor , el este „vinovat”de succesul electoral al psd.
  in situatia lor ,fotbalistii nostri , ca membri ai unui club pe care unii dusmani il asimileaza ca fiind sustinut de p.s.d. , daca aveau suficienta intelegere politica (dar se pare ca n-au) ar fi trebuit sa inteleaga ca acei reprezentanti „civici” nu au ajuns intimplator la ei , si ca e vorba de un act provocativ !!
  dupa opinia mea ,sportivi in activitate nu trebuie sa se pronunte public dpdv politic
  daca ajungeau la mine ,le-s fi spus tot ce cred despre ei (vezi ce-am scris mai sus) , si i-as fi trimis de unde au venit