Decizia Comisiei de Recurs a FRF in cazul Talpan

steaua florin talpan frf prosport
Florin Talpan contesta la FRF, acuza in ProSport

Astazi, Comisia de Recurs a FRF a decis sa respinga cererea colonelului Talpan, astfel incat singura sansa a CSA Steaua mai ramane TAS.

In urma acestei decizii, sansele ca FCRB sa nu joace la anul in L3 sunt extrem de mici, sefii CSA Steaua anuntand deja ca nu vor apela la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, in cazul in care vor pierde la FRF.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI

2 COMENTARII

 1. in ultimu meu comentariu de acum catevazile am facut deja remarca ca recursul lui talpici va fi respins ca nefondat. si ce nu este clar pt ac jurist e faptul ca nu intelege ca 1. meritul sportiv primeaza in fata celui juridic. 2 chiar daca si cu intarzierea, permisa de altfel de regulament, a fost obtinut si CIS-ul. 3. orice societate, mai ales comerciala( ca deh fotbalul e de mult un comert),poate sa is schimbe numele ori de cate ori doreste, iar pt ac s-a obtinut personalitatea juridica. 4. si unde scrie ca un fost fotbalist profesionist nu se poate intoarce la amatorism, e cumva interzis sa iti desfasori pe mai departe activitatea in domeniul in care te-ai consacrat? etc, etc.

 2. ceea ce ma nelinisteste pe mine este faptul ca nici la amfb si nici la frf ,hotaririle de respingere ale contestatiilor lui talpan ,nu sint insotite de justificari concrete fata de sustinerile lui talpan!
  unde greseste talpan in justificarea contestatiilor ?
  ex:
  este vorba de o liga de amatori si contractele respective nu sint relevante ?
  sau :
  nu sunt relevante prevederile de drept civil referitoare la lipsa de personalitate juridica a academiei in momentul semnarii acestor contracte , in contestarea unei spete sportive ?
  sau :
  e vorba de hotarirea biroului executiv al frf care a legalizat retroactiv probleme legate de obtinerea personalitatii juridice si cis ?
  sau poate faptul ca metodologia obtinerii de cis (si implicit personalitate juridica) au fost hotarite dupa inceperea campionatului ?
  SAMD (ETC, ETC)
  in tot cazul , cine a complicat tot cazul academia rapid , a fost un nemernic (manoliu) care a reusit sa impiedice academia sa-si reglementeze situatia juridica la timp , profitind de prostia unui judecator de la sectorul 1 !!
  daca doamne fereste , talpan va reusi la tass, eu unul voi incepe sa ma rog pentru „sanatatea „acelui nemernic
  si propun si altor rapidisti s-o faca!!