Amicale supertari programate de FCRB. Află toate detaliile

FCRB Petrolul
FCRB va juca cu Petrolul

Pagina oficiala a FCRB anunţă evenimente importante. Echipa a promovat în Liga 3, după un sezon excelent, și se pregătește să facă pasul spre eșalonul secund, în vara viitoare. Astfel, de luni, 9 iulie, băieții încep pregătirile pentru noul sezon cu un singur gând în minte. Anume câștigarea seriei și promovarea în Liga 2. Iar pentru a atinge acest obiectiv, echipa lui Daniel Niculae şi Daniel Pancu va juca primele două meciuri amicale cu echipe din acest eșalon.

FCRB a jucat cu FC Argeş şi când purta numele de Academia Rapid

Mai întâi, pe data de 20 iulie, la Curtea de Argeș, FCRB va întâlni ocupanta locului 4 în sezonul trecut, FC Argeș Pitești. Echipă pe care echipa susţinută de Primăria Sectorului 1 a învins-o și în luna februarie. A fost tot într-o partidă amicală, scor 2-0, prin golurile marcate de Daniel Niculae (30) și Marian Vlada (90). Cel de-al doilea meci amical al verii va fi unul de gală, la Ploiești, pe 28 iulie, cu rivala de tradiție Petrolul. Ocazie cu care “găzarii” își vor prezenta lotul. Ultima întâlnire directă dintre Rapid și Petrolul datează din 2015. Înainte de falimentul echipei care a lăsat urme atât de adânci… Atunci, cele două echipe au remizat, 1-1, pe Giulești. Golurile au fost marcate de Cristi Săpunaru (60), respectiv Filipe Teixeira (64).

Orele celor două meciuri nu s-au decis, aşa că rămâneţi pe 1923.ro!

Momentan, nu se cunosc orele partidelor. Acestea vor fi anunțate ulterior, aşa că rămâneţi pe 1923.ro pentru a avea informaţiile complete de îndată ce acestea vor deveni oficiale. Site-ul suporterilor de pretutindeni nu va înceta să vă ofere ştiri relevante despre toate entităţile care au legătură cu Rapid. Reamintim că reunirea echipei conduse Schumacher şi Iosif se va consuma pe 9 iulie, direct pe litoralul Mării Negre. De unde nu vor lipsi nici jumătăţile fotbaliştilor care au obţinut promovarea sportivă în liga 3. Dacă tot vacanţa este atât de scurtă…

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required