AFC Singureni – FCRB 0-7. Goge, Niculae, Vlada şi Burlacu au făcut show!

FCRB World Cup
FCRB umbreşte World CUp 2018 măcar pentru o zi

Meci fără istoric la Giurgiu. FCRB s-a impus categoric cu 7-0, într-o partidă pe care putea să o câştige cu mult mai mult. Şi care, după minutul 70, când era deja scor de tenis, s-a transformat într-o mascaradă. Pe teren a intrat… Maryo Primaru’. Un domn pe care îl puteţi vedea aici. Arma secretă a formaţiei din Singureni. Dacă această echipă a câştigat campionatul în judeţul Giurgiu, ne închipuim cum sunt restul din liga 4… Returul se va disputa pe 23 iunie, cel mai probabil pe stadionul Giuleşti. Şi poate că la acest meci ar trebui să joace grupa de juniori 2001. Nu de alta, dar merită şi ei un meci pe Giuleşti!

AFC Singureni – FCRB 0-7 (0-2)

Marcatori: Goge ’10, ’57, Niculae ’13, Vlada ’54, Burlacu ’63, ’68, ’84

Iată primul 11 cu care FCRB începe partida cu Singureni: Ciuculescu – Voicu, Iacob, Bratu, Stancu – Dovleac, Maftei, Lădaru, Goge – Niculae, Vlada

——————————————————————–

Concurenţă pentru World Cup 2018! FC R Bucureşti, fosta Academia Rapid, intră pe ultima turnantă pentru promovarea în liga 3. Pe 16 iunie, ora 21, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu se joacă manşa tur a barajului de promovare cu AFC Singureni. Acolo unde este antrenor-jucător… Dănuţ Lupu! Toate detaliile despre deplasare şi despre bilete vi le-am oferit deja. Aşa că nu rămâne decât echipa lui Nico şi Pancone să fie susţinută aşa cum se cuvine la malul Dunării. Fiţi siguri că cele mai importante momente ale acestei partide vor fi, ca de obicei, pe 1923.ro. Practic în această zi, World Cup 2018 va fi eclipsat de Goge şi Vlada. Fiindcă presupunem că rapidiştii vor lua cu asalt arena giurgiuveană.

CITEȘTE ȘI  FC Rapid 1923 vrea să dea lovitura la nivel juvenil! În plus, "Iosif e Șumudică II!"

Cu două zile înainte de World Cup 2018 s-a adjudecat marca

Meciul ar trebui să fie o formalitate pentru băieţii lui Constantin Schumacher. Cu atât mai mult cu cât csa steaua, adversarul din campionat, măcar pe foaie a părut mai tare. Iar fosta Academia Rapid, actuala FCRB în acte, nu i-a dat vreo şansă. 16 iunie poate reprezenta încă o zi importantă în istoria fotbalului giuleştean. Cu atât mai mult cu cât, cu numai două zile înainte de începutul World Cup 2018, lichidatorul judiciar al SC FC Rapid SA a anunţat că SC FC R SA şi-a adjudecat la licitaţie marca. E adevărat, deocamdată s-a plătit doar 10 la sută din sumă. Însă este încă un pas important în calea unificării Rapidului! Aşadar, luna iunie va fi fierbinte. Cu un ochi pe World Cup 2018, Ronaldo şi Messi. Cu celălalt pe Duriţă, Maftei şi Voicu.

LĂSAȚI UN MESAJ