VICTORIE! Primul titlu de Grand Slam! Halep – Stephens 3-6, 6-4, 6-1

Simona Halep
Simona Halep, numarul 1 mondial

UPDATE / VICTORIE SIMONA! Halep a câştigat primul titlu de mare slam din carieră. După o victorie în trei seturi cu jucătoare din SUA! Reamintim că din staff-ul Simonei face parte şi rapidistul Andrei Cristofor!

—————————————————————————————

Aşa cum am menţionat nu de puţine ori, fostul jucător de la AFC Rapid, Andrei Cristofor, este om de bază în staff-ul Simonei Halep. Kinetoterapeutul sportivei este acum lângă aceasta în marea finală de la Roland Garros. Numărul 1 mondial îşi apără titlul, iar 1923.ro vă va ţine la curent, în format LIVE TEXT cu desfăşurarea scorului.

Halep
Halep joacă finala!

Simona Halep – Sloane Stephens 3-6, 6-4, 6-1

Set 1. Din păcate, Simona a pierdut primul set. Câteva greşeli au adus-o în această situaţie. Americanca a fost la conducerea setului de la un capăt la altul. Să sperăm că liderul 1 mondial îşi va reveni în această partidă de o importanţă colosală pentru cariera ei. Este a patra finală de Grand Slam. A doua din 2018, a treia la Roland Garros. Trebuie să vină şi prima victorie pentru Simona Halep!

Set 2. Prestaţie excelentă a Simonei în setul al doilea! Condusă cu 2-0, sportiva noastră a reuşit să revină la 4-2! După câteva momente dificile, în care americanca egalase, numărul 1 mondial şi-a revenit. A câştigat ultimele două gameuri aşa că a reuşit să egaleze situaţia la seturi şi să intre în decisiv. Hai Simona!

Set 3. În decisiv, Simona a condus de la un capăt la altul! Dovadă fiind şi rezultatul final. Simona Halep câştigă Roland Garros 2018! Primul titlu de Grand Slam pentru Halep! Felicitări!

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...