VICTORIE! Primul titlu de Grand Slam! Halep – Stephens 3-6, 6-4, 6-1

Simona Halep
Simona Halep, numarul 1 mondial

UPDATE / VICTORIE SIMONA! Halep a câştigat primul titlu de mare slam din carieră. După o victorie în trei seturi cu jucătoare din SUA! Reamintim că din staff-ul Simonei face parte şi rapidistul Andrei Cristofor!

—————————————————————————————

Aşa cum am menţionat nu de puţine ori, fostul jucător de la AFC Rapid, Andrei Cristofor, este om de bază în staff-ul Simonei Halep. Kinetoterapeutul sportivei este acum lângă aceasta în marea finală de la Roland Garros. Numărul 1 mondial îşi apără titlul, iar 1923.ro vă va ţine la curent, în format LIVE TEXT cu desfăşurarea scorului.

Halep
Halep joacă finala!

Simona Halep – Sloane Stephens 3-6, 6-4, 6-1

Set 1. Din păcate, Simona a pierdut primul set. Câteva greşeli au adus-o în această situaţie. Americanca a fost la conducerea setului de la un capăt la altul. Să sperăm că liderul 1 mondial îşi va reveni în această partidă de o importanţă colosală pentru cariera ei. Este a patra finală de Grand Slam. A doua din 2018, a treia la Roland Garros. Trebuie să vină şi prima victorie pentru Simona Halep!

Set 2. Prestaţie excelentă a Simonei în setul al doilea! Condusă cu 2-0, sportiva noastră a reuşit să revină la 4-2! După câteva momente dificile, în care americanca egalase, numărul 1 mondial şi-a revenit. A câştigat ultimele două gameuri aşa că a reuşit să egaleze situaţia la seturi şi să intre în decisiv. Hai Simona!

Set 3. În decisiv, Simona a condus de la un capăt la altul! Dovadă fiind şi rezultatul final. Simona Halep câştigă Roland Garros 2018! Primul titlu de Grand Slam pentru Halep! Felicitări!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required