După 7-0 cu AFC Singureni, Constantin Schumacher râde de Florin Talpan

Schumacher ProSport
Constantin Schumacher

ProSport scrie despre o nouă filă din războiul rece dintre csa steaua şi FCRB. Vişiniii s-au distrat cu FC Singureni, 7-0 la Giurgiu. Cum e ca şi promovată sportiv în Liga 3, Constantin Schumacher are discursul unui antrenor mulţumit. La finalul unui sezon în care echipa sa nu a făcut paşi greşiţi. Cu sacii în căruţă, tehnicianul din Giuleşti vorbeşte la superlativ despre jucătorii pe care-i antrenează. Dar are şi are un mesaj pentru Florin Talpan, conform ProSport. Diferenţa dintre jucătorii de Liga 1 ai echipei şi nivelul scăzut din Liga 4 a fost evidentă şi la Giurgiu, pe stadionul Astrei.

Schumacher îşi ridică în slăvi jucătorii

Acolo unde Daniel Niculae, Vasile Maftei sau Ionuţ Voicu au zâmbit pe lângă cei de la Singureni. Marcatori a şapte goluri într-un meci în care primarul din Singureni a intrat şi el pe teren, giuleştenii şi-au îndeplinit obiectivul. Iar performanţa îl bucură pe Constantin Schumacher. „Echipa a jucat la nivelul care trebuie, chiar dacă au fost nişte momente care nu mi-au plăcut. Echipa mea este peste nivelul lor şi atunci s-a văzut diferenţa. Sunt bucuros că antrenez asemenea valori ale fotbalului românesc. Sunt bucuros că antrenez nişte adevăraţi fotbalişti”, a declarat antrenorul vişiniilor, la Telekom Sport, citat de ProSport.

ProSport l-a citat pe Schumacher care face caterincă de Talpan

Odată promovarea obţinută pe teren, emoţiile rapidiştilor vin, acum, de la un demers iniţiat de Florin Talpan. Cel care contestă dreptul de promovare al giuleştenilor. Comisia de Apel de la FRF se va întruni pe 19 iunie pentru a da o decizie în cazul contestaţiei depuse de juristul csa. Până atunci, Schumacher a avut un mesaj ironic pentru colonel. „Domnul Talpan oricum va mai găsi soluţii să spună că nu se poate ceva… Doar va încerca el cu echipa lui să promoveze prin alte metode în liga a treia„, a mai spus Schumacher, conform ProSport.